Podviedol som

Príspevok v téme: Podviedol som
Zdenci

Očakávam ukameňovanie ! Klamal som, sklamal som a padol som na dno :( Osobne sa považujem za citlivého, úprimného, a verného muža. Avšak sklamal som sám seba, zničil som svoje hodnoty, spravil som to začo som odsudzoval druhých. To čo sa neodpúšta ako tu píšete a ako by to asi malo byť. Vztah s priatelkou mám 3,5 roka vekový rozdiel medzi nami je 2roky. Ja pracujem a ona študuje. Zopár krát sme mali krízu vždy sme si ju však vyrozprávali... sex sme v podstate mali pravidelne, možem povedať že išlo o ideálny vztah až na moju tvrdohlavost sem tam. Sme zasnúbený, a chystáme svadbu. Avšak nedávno som mal potrebu nadviazat kontakt z jednou osobou, z písania na sexualne témy, nejaké sprosté harašenie bolo stretnutie. A to sa nemalo stat :( ...teraz už darmo plakat nad rozliatym mliekom, v danej chvíli v daný moment to bolo niečo nové a iné. Zrazu asi zafungovalo že ked sa kokot postaví rozum sa zastaví. Stalo sa to ako som už písal, išlo o krátky sex, pre mna len sex :( Priatelka zrazu objavila fotky ktoré my ona posielala cez net, bola tam holá... vtedy som sa vyhovoril že to je z netu, potom už došla nato že to nie je tak a že som sa s tým dievčatom stretol, znova som klamal lebo som povedal že sme sa len stretli. A ked už prišlo na všetko už som vedel že je koniec, musel som priznat kartu. Bolo to najtahšie čo som kedy povedal... Nával hnevu, kriku plaču...bol neskutočný :( Cítil som sa ako nikto, plakal som a prosil som o odpustenie, ležal som na zemi v tráve a nevládol som, bál som sa aby sa nezrútila , bál som sa konca :( Zrazu som bola malé ustráchané hovienko a nie velký frajer z facebooku čo vypisoval sexualné hlášky :( Hanbím sa sám za seba, hanbím sa a preklínam sa zato že som ublížil osobe ktorá mi dala všetko , ktorá sa o mna starala a zaujimala sa o mna, ktorá ma usmernila, tá ktorej rodina ma prijala ako vlastného syna. A teraz ženy počúvajte , to ako vy stále píšete že kto spravil raz , spraví znova, a že kto miloval by toto nespravil a podobne. Ja stále milujem a verte mi že chcem dalej milovat, a hnusí sa mi už len ta predstava čo som spravil, hanbil som sa hnil ked mi priatelka čítala diskusiu medzi mnou a tou ženou s ktorou som ju podviedol. Neobhajujem sa , spravil som to pri plnom vedomí...ale dal by som život zato aby som to mohol vrátit, dal by som život zato aby sa moja priatelka netrápila tak ako sa trápila....vyjadrite sa rád odpoviem.

alenka_maxova

nuz, ja sa len spytam...Aspon teda podla mna, ked sa vo vztahu dvoch ludi stane nieco taketo, je to pre mna dokaz, ze ten vztah nebol v niecom "dobry", nebol stabilny, ze jeden lubil ovela menej...ze jeden nevedel, co citi...Pre mna si to bol ty samozrejme. Pokial si zrazu pocitil dake nutkanie si pisat s niekym inym a stretnut sa s dotycnou, nebolo to preto, lebo priatelku az tak hlboko nemilujes? Nemal si nikdy v minulosti voci nej pochybnosti? :)

missB

Aj keby odpustila pochybnosti bude mat vzdy..vykasli sa na to ona by to mala pred ocami stale...najdes si nejaku inu a budes uz pouceny z predosleho vztahu...
keby si zazil niekedy to ze partnerka by ti bola neverna tak by si to pocitil na vlastnej kozi a vedel by si ako sa v tejto chvili citi ona...

vsevedka

Zdenci, podrobne som si preciala tvoj prispevok i reakcie nan. Dlho som vahala, ci mam nieco napisat i ja, ale predsa:

Pisu tu ludia, ktori ta odsuju, ja som to i cakala, nakoniec osudil si sa i ty sam a to je dobre, hoci celu vec to nevyriesi, dalej taki, ktori v podstate monogamiu neschvalu, vyhovarajuc sa na na silny sexualny pud (ale tym sa mi ludia od zvieratiek odlisujeme, ze si predsa dokazeme i napriek pudu povedat nie, pretoze by sme druheho zranili). Niektori pisu, ze sa treba nad to vsetko povzniest a pokracovat vo vzahu dalej, ini by si priali jeho ukoncenie. Vsetko to je ale v takej kategorickej rovine- bud ano, alebo nie.

Ja si myslim, ze vsetko-tvoj prispevok i reakcie sa az na male vynimky tocia okolo teba. Ale nemali by. Vsetko by sa malo tocit okolo tvojej snubenice. Teraz je v podstate na nej ako o vasom vztahu rozhodne, preto by ste sa mali spolu otvorene porozpravat, nie uz o konkretnej nevere, ale o tom, ako dalej pokracovat. Ja snad za zeny mozem povedat, ze jednorazova nevera sa da odpustit (i ked nie zabudnut, ale zalezi od tvojho buduceho spravania, ci postupne pomalicky bude tato bolestiva spomienka blednut, az sa takmer vytrati) a ci sa stratena dovera malickymi krocikmi prinavrati. Dovera je krehucka vec, povedzme ako tenky skleny pohar, ale myslim si, ze sa najde sposob ako ho rozbity pozliepat a prinavratit mu povodnu funkciu. Tvoja priatelka by mala ale urobit jedno: NIKDY ti neveru pri akekolvek hadke nevycitat (ak tak bude po case robit, i ked ti povie, ze je uz s tym vysporiadana) je lepsie sa skutocne rozist, lebo vas vztah k nicomu nepovedie.

A ty sa skutocne zamysli nad tym, preco si to vlastne urobil, ci to bolo ako dosledok ze vo vasom vztahu nebolo vsetko uplne v poriadku, ci to bola len zvedavost a chtic.

Nasypem si ale popol na hlavu, aj my zeny si niekedy o neveru koledujeme, ked toho svojho partnera berieme tak, akoze je uz nadosmrti nas a nemusime sa o seba starat a sme podrazdene a unavene, v sexe i vztahu stereoityp, ziadne nove impulzy..

Je potom velmi lahke pre chlapov mat milenku ktora srsi usmevmi a energiou a chlapovi miesto buzeracie navrhuje nove polohy v posteli.

Ale aby som to uzavrela, je mozne sa nad neverou povzniest, pre zenu je to ale tazsie, pretoze utrpi jednak jej zenskost i sebavedomie, ale i nastrbena dovera. Ale da sa to a su pary, ktore napriek vsetkemu ostali pokope a nicoho nelutuju, dokonca tvrdia, ze ich to posilnilo. Rovnako i ty mozes mat este v buducnosti krasnu a sudrznu rodinku s dietatkom a snad ta uz nikdy nenapadne nieco podobne zopakovat, pretoze si uvedomis, ze by si o svoju rodinu a svoj domov prisiel.

Takze moja rada je, ak sa mate radi, ostante spolu, ale vsetko si dopodrobna vydiskutujte teraz a potom sa uz viac k tomu nevracajte!!! Tak prajem vela stastia

Carie

Inak, najviac vraj podvadzaju impotenti a zakomplexovanci, nie je to aj tvoj pripad? Taki uboziaci si totiz musia stoj co stoj dokazovat ze na nieco stoja a ze sa im hoci ledva a len obcas postavi aj pri inej zene, prip. ze na ich malickeho kolibrika sa "ulakomi" nejaka ina. To bude zrejme aj tvoj pripad, pretoze sam priznavas, ze vztah ste mali dokonaly, ona nespravila ziadne chyby. Ale zakomplexovanec so zdochnutym ci zakrpatenym vtakom si musi nieco dokazovat.

Carie

Ale jaky napaprceny, cakal, ze ho budu lutovat aky je on chudacik, ze ma frigidnu frajerku tzn. neda mu 5x denne tak sa proste musi odbavovat inde a oni ho moralizuju. Skus si predstavit,zeby toto spravila ona tebe, uzivala by si s inym, fotila ho naheho a ukladala si jeho fotky do pocitaca, klamala by ta uplne vo vsetkom, ostal by si s nou? Ale podla tvojej logiky by ona bola obet a ty ten impotentny hajzel. Mala by ta samozrejme pravo podvadzat. Ak ti nahodou ze odpusti, ver tomu, ze ta podvadzat bude. A vas vztah pojde do zahuby. Na kurvy, nato ta je, tak si chod za nimi a slusnej babe daj pokoj, ty si ju vobec nezasluzis.

Leela333

Zdenci, nečakala som, že sa takto vyfarbíš. Ale tá nevera hovorí za všetko a keďže si od nás nepočul, čo si chcel, začínaš tu urážať ženy. Keby to tak tvoja priateľka videla, nezaslúžiš si ju a dúfam, že sa jej časom otvoria oči ;-) Zbohom.

winki

Ty si myslíš, že to všetko závisí od teba však ved ju predsa miluješ, ale omyl ona je tá čo s tým bude musieť žiť.