Nevyznám sa v jeho správaní

Príspevok v téme: Nevyznám sa v jeho správaní
wooowooo

Poprosila by som o pomoc lebo neviem co mam urobit. Nedavno som sa zoznamila s jedným chlapom, je milý, vpohode a dobrý človek. Akurat ale nechce mat vztah. Problem je ten ze on ma balí, žiarli ak na diskoteke tancujem s iným a hned tam pride a "schmatne" ma ku sebe, spravame sa ako by sme spolu chodili a každý si to aj myslí naokolo, ešte aj naši priatelia sú mimo že teraz čo je medzi nami. Ja som sa do neho zaľúbila a velmi, ved je to asi normalne ak sa tak sprava. Lenže on nechce mat teraz vztah. Neviem co si mam mysliet kedze cez tyzden ma zavolal ku sebe aby som dneska - sobotu odisla ku nemu ale ako sme sa stretli odvtedy nic, nepovedal ze by som mala ist a dneska ani nepisal ani sa neozval. Trosku mam aj obavy o to ze nie len ja som jedina baba, kedze asi uz trápne ale ten facebook ma znervoznuje. Furt lajkuju tie iste baby a aj on im lajkuje statusy a vsetky hovadiny. Asi nemala by som sa riadiť podla FB ale nedá sa to nevšimnúť. Ja ho mam rada ale neviem co on chce odomna, lebo ked sme spolu tak je vsetko OK, ale nechodime spolu. Vcera ako sme boli vonku skoro som mu povedala ze MILUJEM TA ale nakoniec som nepovedala. Ale veeeeelmi chcem povedat alebo aspon naznacit ze moje city su velmi hlboke a aby si to vazil nejako. Nechcem aby sa len hral. Prosim poradte co mam urobit, som z neho mimo.

Mrska Silvuska

...presne ako napisal kkaffik....nechce vztah. bodka, s tebou, bodka. len sa s tebou bavi. bodka. je jedno, kolko mate obaja rokov, ale zjavne on je vyzretejsi minimalne v tom, ze vie, co NECHCE. Teba. Na vztah. Pochopila si to?
Vyznam slova MILUJEM este sama nepoznas...bez urazky...zistis casom...drzim palce.

dev

wooowooo- hlavne nadych, vydych. Z hlboka dychaj, a klud.

Prilis vela ocakavas, nez by ti on nieco slubil. Ano to co sa deje na diske a tak, moze byt nieco, vzajomne sympatie, silne ho to k tebe taaaaahne :D ale urcite to este nic nie je. Ty uz len tym, ze si si zacala vsimat fcbook, kontrolujes ci ti zavola ci nie, si mozes viac uskodit! a vsetko pokazit.
Jedina rada, neries, uvolni sa, neocakavaj, nestresuj, bud mila, prijemna, nedoliezava, neocakavajuca nic...Ver mi...bude to potom ok. On sa prejavi sam...ak ta ma rad..ak si ulet...prejde ho to do mesiaca.. Hlavne bud prirodzena prijemna a ako vravim neocakavaj....neries :)))

Leela333

Ach bože... Keď raz nechce vzťah, žiadne hry ti nepomôžu. Veľmi ti prajem, aby si sa nespálila, ale bohužiaľ tak to v týchto prípadoch býva...

woowoo

no tak budem musieť byť prísnejšia, odmeranejšia a väčšia mrcha, potvorka :D tak skusim, nič s tym nestratim, možno len získam..dobrý napad :) a ako som sa aj na nete dočítala tak to aj zaberá..

Leela333

Nie je nádej. Jeho správanie nemá s láskou nič spoločné a povedať mu, že ho miluješ je najväčšia hlúposť, akú môžeš spraviť, len by to zneužil.
Nie je jediný chlap na svete, viem, že sa to nepočúva ľahko, ale snaž sa zabudnúť a ak si ťa bude nabudúce chcieť privlastňovať, pošli ho niekam. A určite sa nechoď zabávať aj s ním, potrebuješ si nejaký čas udržať odstup, aby si sa pohla ďalej. Možno raz bude schopný vzťahu (neviem, koľko máte rokov), ale určite nie teraz a ani ty to nezmeníš. Je mi ľúto... :-/

kafe

a veď to ani nemusíš - vyznať sa v jeho správaní. Drž sa faktov - vzťah s tebou mať nechce. Bodka. Takže, tancuj si s kým chceš a radšej ho odfajči znova a opäť a miliónkrát. Hraj sa trochu i ty. Podľa mňa, ak zmäkneš a ukážeš mu, že si sa zaľúbila, stratí záujem, lebo už nebude mať čo zdolávať. Buď trochu mrcha. A prečo sa správa tak ako sa správa? Možno nevie čo chce, možno mu nevadí ubližovať druhým, možno si tak masíruje svoje ego, keď dosiahne aby sa do neho zaľúbila každá trubka, na ktorú sa usmeje.. neviem.

slnecnica

,,radšej potrápim ja chlapa akoby ma mal on trápiť mňa,,
Veď on ťa už trápi. Sám ti povedal, že vzťah nechce, ja osobne by som sa mu nevtierala. Chce si užiť, ak nie s tebou, nájde si inú.
Možno by som uhrala ešte tak, aby videl ako mi je dobre, ako sa zabávam aj s inými, a jeho k životu nepotrebujem. Ak ho ani toto nenakopne, tak 100perc chce byť sám naozaj:-)

woowoo

takže si myslite že sa iba zahráva a normálny vztah nepripada vôbec do ohladu ani po čase? ak by som mu dala čas...a aj s ostatnými babami sa tak zahrava ako so mnou?

slnecnica
tak od tohto sa uz nezalubim lepsie lebo uz som :D a ja nedam sem taku temu lebo som sice naivný typ ale co sa tyka finišov zažila som už takéto a radšej potrápim ja chlapa akoby ma mal on trápiť mňa :) ja neriešim veci smrťou a takými...proste len chcem vediet ci sa mam s nim narovinu porozpravat alebo co..takto sa len ja trápim a on si užíva život..len potom nechápem načo sa takto sprava ku mne akoby som bola jeho vlastníctvom ak proste sa chce len hrať..su aj ine a ja som ho už zopárkrát odfajčila a proste sa nevzdáva...nepošle ma kade lahsie...a toto nechápem..ze taak naozaj neni tam nejaka ta nadej? ci ja neviem no..zvlastna situacia noo

slnecnica

Lajk pre georga:-)
Ak sa nechceš nechať zničiť, utekaj od neho, vymaž si ho z FB, nekontaktuj sa s ním a na diske si tancuj s kým chceš
Alebo mu povedz, že ho miluješ, vyspi sa s ním, namotaj sa ešte viac a potom založ tému Pomoooooc, chcem sa zabiť