Čaute. Chcem len vedieť, či som fakt ja precitlivelá alebo už čo.. S priatelom môžeme by spolu len cez víkendy, bývame od seba daleko. Tento víkend sme mali byť spolu v dome mojej sestry, ktorý strážim. Poobede mi priatel zahlásil, že nepríde, lebo chce kukať hokej v krčme (zajtra). Tak teraz som ja mimo, ked ma to štve? nakolko sme mali ten hokej pozerať spolu a on sa na mna na poslednu chvílu vysral a teraz tu budem celý víkend sama a on mi na to povie, že to nechápem, lebo som žena...
Váš úprimný názor na môj problém
no ide o princip, ze ak niekto nieco niekomu slubi, tak nech sa hoci vzda aj miliardoveho dedicneho konania, je to proste divne ak to tak divne zahlasi, ze "lebo medved" (ci hokej v krcme)
osobne neznasam ludi co na poslednu chvilu menia plany... to je vrcholne najhorsie co moze byt (teda aspon v kamaratstvach) :D
i ked - zase druha strana by to mala chapat..
mna tento vikend tiez osral niekto..
Chápem Ťa, ale zdá sa mi, že si príliš naňho naviazaná... Tak to riešiť nesmieš. Zavolaj si na ten dom kamošky a urobte si dámsku jazdu. A čo ...
vzdavam sa, tak asi drbe mne no. alebo nečítate moje príspevky. no, tak si užite ten víkend aspon vy..
Joo - ale ved ja mu nebránim pozerať ten hokej. Mali sme byť tento víkend tu a ist von a spolu ho kukať v krčme. Ale on radšej zostal doma a vysral sa na mna a nehal ma tu na celý víkend samu. Keby sme spolu každý, každý druhý den, tak nepoviem pol slova, chápete to ?? Teraz mam dva-tri víkendy po sebe povinnosti a nebudeme spolu skoro mesiac a ON TO VIE. chápe ma tu niekto vobec? Ja mu ten hokej dpč nezakazujem, tu ide o princíp
Je to uplne v poriadku
Hokej je len raz za rok !!!....zasexovat si moze hocikedy :))
trosku to prehanas je jasne ,ze pozerat hokej s kamaratmi (v krcme) je ina atmosfera ,ako s tebou .... (lebo si zena) ....... jedno co mna rozculuje v hokeji je "bodycheck" vtedy "nadavam" ,inac ma to nejak neberie ,takze by som ani nevedela patricne jacat ... nechaj ho uzit si zapas ,potom si to nahradite o to intenzivnejsie
...a nauc sa trosku robit ustupky :)
dobre vedel, že tu budem celý víkend sama a radšej pre svoje blaho sa na mna vysral. keby môžem byť doma, tak ma to tolko nemrzí....
kafík - nie, pretože som 100 km od neho a strážim na víkend segre dom a zvery. keby môžem, vôbec to tu neriešim...
kompliment - ja nemám 17, tak ma nemusíš poučovať. nejsom ufnukana ani vzťahovačna. rovno som mu povedala, že už ma sere s týmito jeho vecami, že ma zruši tesne pred tým, jak má dojsť. včera vedel tiež, že v sobotu je zapas. načo mi potom dnes rano sluboval, že sa teší a dojde??? a volat mu teda ja určite neubudem. to mi hrdosť nedovolí. už som si od chlapa nechala nasrať na hlavu a to bolo raz a viac ma žiadny chlap na kolena nedostane, to som sa zaprisahala. len som chcela vedieť aj iný názor na túto vec
no, ale ked mu budeš fňukať popod nos, tak ho len utvrdiš, že sa rozhodol správne. Ja na tvojom mieste by som sa tvárila, že je to ok a nevolala mu, ak zavolá tak byť veselá, tajomná a možno ho to bude tak ťahať za tebou, že príde aj taxíkom, nooo...musíš byť prefíkaná a nie umrnčaná a vzťahovačná, to chlapi neradi vidia
som žena a toto by som pochopila.
Nemôžeš si ten hokej pozrieť v krčme spolu s ním?