Váš úprimný názor na môj problém

Príspevok v téme: Váš úprimný názor na môj problém
neveriiiiim

Čaute. Chcem len vedieť, či som fakt ja precitlivelá alebo už čo.. S priatelom môžeme by spolu len cez víkendy, bývame od seba daleko. Tento víkend sme mali byť spolu v dome mojej sestry, ktorý strážim. Poobede mi priatel zahlásil, že nepríde, lebo chce kukať hokej v krčme (zajtra). Tak teraz som ja mimo, ked ma to štve? nakolko sme mali ten hokej pozerať spolu a on sa na mna na poslednu chvílu vysral a teraz tu budem celý víkend sama a on mi na to povie, že to nechápem, lebo som žena...

Maoam

neveriiim: vsak to raz otoc, nabuduce to urob ty jemu

nech to pociti na vlastnej kozi

inak s takymito ludmi nemas velmi moznost to riesit, musia to pocitit sami, ake to je

neveriiiiim

Maoam - konečne ma niekto pochopil !

Som s ním preto, lebo ho milujem a viem, že aj on mna. O tom absolútne nepochybujem... Ja viem, že každý má svoje chyby. Aj on, aj ja. Ja to beriem, sme obaja tolerantní, ale toto beriem fakt ako takú podpásovku na poslednú chvílu...

Väčšinovo frustráciou je príliš. To ozaj nie. Ale aj ked je toto raz za čas, fakt ma to strašne mrzí. On sa potom ospravedlní, je mu to luto , nakoniec aj mne a všetko je vyriešené. Ale to sa má stále takto opakovať pre boha?

Joo

uplne ta chapem :) ...... ani ja nemam rada ,ked ma niekto obmedzuje ,takze sa posnas ,aby ani jeden z vas nestratil "svoj svet" .... momentalne si nastvana ,ze ? neboj to prejde ... napis mu spravu ,ze super uzi si zapas ja sa pojdem zabavit .... aaaaa je po probleme

neveriiiiim

lost - on vedel už včera, že ten zapas zajtra bude. načo mi ešte rano hovoril, že sa teší atd ? A hej, na poslednú chvílu, to je jeho špecialita. Snažím sa zvyknúť si, ale ono sa to skrátka nedá.

whee_ee - príliš naviazaná? A čo mám robiť, ked môžeme byt spolu len cez ten víkend a sme od seba daleko a teraz spolu nebudeme skoro mesiac, lebo mam povinnosti a som preč dalšie víkendy ??

Maoam

si teraz sice velmi emocionalna a nahnevana, ale chapem ten aspekt, ze to zrejme nebolo po prvy krat a mas proste toho uz dost

viem pochopit, ako ti je, lebo si sa velmi tesila a najprv slubi a potom kratko pred tym vsetko zmeni

otazka znie: PRECO SI VOBEC S NIM?

myslim, ze ten vztah je pre teba väcsinovo len frustraciou