Dobrý deň,
zaujíma ma váš názor na životnú situáciu:
manželský pár, ktorému sa podarí po dvoch rokoch snaženia spraviť dieťa, on zarába menej, preto ju po pol roku poslal do práce a on zostal na rodičovskej. Jeho náplň práce, ktorú si sám zvolil: facebook (pripojený neustále, komunikácia s mamičkami na materskej), fotografovanie malého (vycapovanie na FB), kŕmenie malého (zabezpečil si obedy v škoslkej jedálni, tak nevarí) a to je všetko. Manželka príde domov z náročnej práce, chce sa venovať malému, ale v byte má neporiadok, neupratané hračky, prach, zasvinenú vaňu a pod., neopraté, neožehlené. Nevládze a nestíha a on ju ešte udržiava v tom, že je neschopná matka. Dievča je na pokraji nervového zrútenia. Čo by ste robili na jej mieste?
Chlap, ktorý nič nerobí
karol ,zdielam tvoj nazor ani sa necudujem ,ze vam to funguje ,ked takto rozmyslas ,super ...... a suhlasim ,ze by sa mala TA baba pred "parazitom" uchranit (prepac za to slovo)
pre tu zensku by bol rozvod taka ocista ,alebo by stacilo uprau roli v manzelstve, pokial je to mozne a pokial je TEN chlap vobec chlap
nedá mi nezareagovať na príspevok od bingham:
buď si ešte mladý a slobodný nevieš čo obnáša život,ak si ženatý tak máš manželku len ako slúžku a ak máte rodinu ????? to radčej nechcem písať
niečo o mne: som v ženatý,máme dcéru a manželka bola na materskej,dá sa povedať že som vtedy živil rodinu,materská nebola nejaká veľká,ale nie o tom ,áno prišiel som z práce uťahaný,ale prišiel som do uprataného bytu ,bolo uvarené o dcéru postarané,áno robil som vtedy aj domáce práce,ale tých nebolo až toľko a tieto práce nemohla robiť ,nakoľko by naše malé dieťa bolo bez dozoru a s tým som samozrejme nesúhlasil a svoju manželku si zato vážim ,samozrejme že ju mám rád a ona mňa a preto vládne v našej rodine pohoda a to už vyše dve desaťročia
takže pre tvoju kamarátku:
takého manžela na materskej dovolenke by som rád nakopal niekde,vyhodil z bytu,tvoja kamarátka nech sa vráti na materskú,trošku sa uskromní a nech žije svoj život pre seba a svoje dieťa,aby sa mu mohla neskoršie smelo pozrieť do očí, lebo biologický otec je ,,mne to pripadá len papierový,, a ja by som ho otcom ani nenazval
s pozdravom karol
bingham - staranie sa o dieta, zena na rodicovskej nie je hovno robenie
Tak toto je dobre...chlapec do zobral opacne :DD
vacsinou to byva naopak...ze zena hovno robi a muz zivi celu domacnost...
no, bud si zvyknut, alebo najlepsie riesenie kym ( neviem ci pises o sebe) ta dotycna osoba nedostane vredy v zaludku - rozvod a zbohom.. myslim si, ze ked tento clovek byva v spolocnej domacnosti- o to viac roboty ma dotycna ked pride z prace... s dietatom vie pomoct aj rodina, znami, kamarati, opatrovatelka...
kopnut do zadku bez lutosti prizivnika jedneho!!!!
kopla ho cim skor, do tej jeho zasranej riti !!! Co je to za chlapa, ktory sa nevie postarat o zenu a dieta a este z nej robit neschopnu kravu.....pardon je to DEBILLL najhrubsieho zrna
vymenit ,nahradit !! ... skor by som odpustila neveru, ako tolerovat spekulanta ,darebaka
Poznam jedneho takeho......hral sa stale na supermana,prd robil,ponizoval manzelku a po rokoch trapenia dostala rakovinu a uz je jej zem lahka.
o malého sa stará - hrá sa s ním, fotí ho, dá mu jesť, ale základné veci, ako vyliať nočník, nehrozí, umyť riad, nehrozí, upratať hračky, nehrozí. A sám chcel ísť na rodičovskú, tak to mal zvážiť, keby bola doma ona, žiadal by, aby bolo okrem o dieťa postarané aj o domácnosť, ale on to nerobí. jeho kamarát sa jej pýtal, prečo mu toleruje, že nič nerobí, takže už to vidia aj iní...
Ja na mieste dotyčnej osoby........kopnem ho do riti.