Odpustit neveru s bývalim ?

Príspevok v téme: Odpustit neveru s bývalim ?
eguthy

Ahojte stala sa mi taká vec po roku chodenia s priateľkou prišlo niečo čim sa zrútil náš vzťah. Vyspala so zo svojím bývalým.Priznala sa mi plače mi do telefónu,hovorí že nemôže spávať,nechutí jej jest. Volá mi cez deň proste len preto že ma chce počut, pretože jej chýbam. Mne je to tiež všetko luto plačem kvôli tomu,ked si spomeniem na všetko čo sme prežili a teraz ked v podstate neviem čas ktorý som trávil s nou neviem čo s tým. Odpustit jej neveru ? Ked som sa jej spýtal prečo to urobila povedala že si písala z bývalím a zrazu jej tak niečo začalo chýbat tak šla s nim von a skončilo to tym že sa s ním vyspala. Teraz mi povedala že neciti k nemu nič že jej chýbam a že jej je luto toho čo sa stalo. Neviem sám čo mám dalej odpustit jej to alebo je to zbytočné a mohol by som znova očakávat že mi to spraví ? Alebo začat nový život od začiatku tym že sa pre mne tieto dvere zatvoria ? Dakujem za rady

jancšo

nepoznam tvoju priatelku, ale radu ti dat mozem, neodpustaj, zachovaj sa ako chlap a ukonci to hned, budes sa s nou len trapit a je dost mozne ze ta nakoniec onedlho posle do ... ona

alenka_maxova

"zrazu jej zacalo nieco chybat..." Ach, zeny, ste neuveritelne, ked vam zacne "nieco" chybat...Ked nemilujete partnera, bojite sa ho opustit. A ked mate vedla seba uzasneho chlapa, robite mu naschval zle a casto ho odkopnete, aby ste si o tyzden uvedomili, co ste v nom mali....pre mna ako zenu nonsens totalny. Byvala mojho snubenca mu doteraz vypisuje aky bol uzasny a co vsetko v nom mala. A ked to on vidi, ma chut ju akurat tak ovracat za vsetky veci, co mu robila naschval a len preto, aby ho trapila...

A blizsie k teme. Zalezi len od vas dvoch, ake ste povahy. Nema zmysel pisat ti, co by som urobila ja, lebo ty mozes byt taky, ze sa cez to prenesies a naopak. Mozno casom obaja na to zabudnete, mozno nie...Mozno vas to posilni, mozno to vas vztah uplne znici. Daj si par dni na premyslenie, co k nej citis a ci vobec nieco ostalo z toho, co tam bolo kedysi. Pokial nie, nie je o com :) Drzim palec

eguthy

No ono je to ťažké pre mna teraz možno som teraz tak blbý proste že by som jej to odpustil možno by som si ešte aj pripustil že som urobil chybu ja alebo čo. Proste bol to môj prvý taký dlhší vzťah a preto sa mi s tým aj ťažšie vyrovnáva, je to zložité keď stratíte človeka ktorý vás pozná kde už je všetko také zabehnuté a zrazu je tomu koniec. To je pre mna tiež to zničujúce , tie dni keď môžte zavolať hocikedy porozprávat sa . Len už sám viem že asi keby ten vzťah je znova už to nebude ono milovať sa niekym ale mat myšlienku že nedávno to ona robila z niekým iným čo sme boli spolu. Je to ťažké pre mňa možno aj práve preto že to bol koniec prvého pre mna vážnejšieho vzťahu.

wreck

tvoja situacia ma netesi, chlope, a ani ja ta nepotesim. nie vo vsetkych veciach som zastanca druhej sance. celkom iste nie v tomto. :(

ta nespavost a plac su len nasledky kruto hryzuceho svedomia, ktore sa vsak, zial, ozyva neskoro. myslim si, ze sam budes citit, ze uz to nie je ono, ze sa tym stratilo akesi caro, ktore moze byt tazke az nemozne obnovit. v zavislosti na tvojej osobnosti a povahe.

ja by som sa uz navzdy bal kedy zase nastane situacia, ze 'zrazu jej tak niečo začalo chýbat', a co bude potom nasledovat.

neriskoval by som to. som si isty, ze este su devy na slovensku, ktore si vedia vazit co maju po svojom boku alebo su aspon emocionalne stale.

napriek tomu to ale nechaj vychladnut. jednu vyhodu tu mas - si v tejto situacii na koni, mas moznost teraz urobit rozhodnutie ty. ona uz ho urobila.

drz sa. :

Conan

Ahoj.Verim ti ze to mas tazke. Ale pamataj ze si budes pestovat na krku hada a ze sa sebadestruktivne znicis casom vycitkami tipu, preco to zrobila. Moze sa to opakovat a neskor a bude to este vacsia bolest. Predstav si ze budes zit s osobou ktora ta bude milovat ale pritom jak ta milovala spala s nim. Chvilkova slabost sa podla mna nevyplaca a nemalo by sa to odpustat. Musis si uvedomit do coho pojdes. A ci si s nou ochotny dalej byt po takomto incidente. Viac ti poradit nemozem kedze to musis vyriesit ty sam. drz sa