Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odpustit neveru s bývalim ?

Príspevok v téme: Odpustit neveru s bývalim ?
eguthy

Ahojte stala sa mi taká vec po roku chodenia s priateľkou prišlo niečo čim sa zrútil náš vzťah. Vyspala so zo svojím bývalým.Priznala sa mi plače mi do telefónu,hovorí že nemôže spávať,nechutí jej jest. Volá mi cez deň proste len preto že ma chce počut, pretože jej chýbam. Mne je to tiež všetko luto plačem kvôli tomu,ked si spomeniem na všetko čo sme prežili a teraz ked v podstate neviem čas ktorý som trávil s nou neviem čo s tým. Odpustit jej neveru ? Ked som sa jej spýtal prečo to urobila povedala že si písala z bývalím a zrazu jej tak niečo začalo chýbat tak šla s nim von a skončilo to tym že sa s ním vyspala. Teraz mi povedala že neciti k nemu nič že jej chýbam a že jej je luto toho čo sa stalo. Neviem sám čo mám dalej odpustit jej to alebo je to zbytočné a mohol by som znova očakávat že mi to spraví ? Alebo začat nový život od začiatku tym že sa pre mne tieto dvere zatvoria ? Dakujem za rady

alenka_maxova

eguthy, myslim, ze mnohi, ktori ti tu piseme sme bud boli v rovnakej situacii ako ty, alebo aspon v podobnej. Takze nehovorim, ze vsetci, ale mnohi vieme ake to je. A fakt nikdy netreba zabudat na svoju hrdost :)

eguthy

Ja tiež nechápem sám seba možno by si človek nikdy nepripustil že by sa tým trápil až kým sa do tej situácie nedostane :)

alenka_maxova

ja vas ludia nechapem :D Niekto vam ublizi, totalne vas dostane na dno...a ...vy aj tak smutite :D prajem vela zdaru

eguthy

No rozhoduje sa ťažko snažím sa to spraviť tak že proste tie dvere zatvorím , mam dom podporu aj od rodičov mama mi hovori že ona mi už zato nestojí , že ona si sama raz uvedomí možno aj keď sa dá dokopy z byvalim no znova ju odkopne a trpieť bude ona ja sa tým prenesiem. Snažím sa ju počúvnuť chvilu je dobre snažím sa písať s hoc kým na koho natrafím napr. na FB vtedy je to všetko fajn myšlienkami som inde najhoršie je keď zavolá alebo ju na chvilu počujem to ma vtedy ničí je mi do plaču s toho. Rozhodol som sa navštíviť psychológa ktorým mi poskytne taký objektívny názor a poradí mi čo ďalej ako sa s tým vyrovnať .

majjlo

Konečne tu nie je nikto kto by sa tej bezcharaktejnej onej zastával. Presne tak ako ti radia ostatný, treba to ukončiť. Zachováš si tým dôstojnosť a ona zistí čo stratila. Jestli by si jej dal šancu odkopne ona teba a nebudeš mať ani ju ani dôstojnosť. To je ten najhorší prípad keď ťa podvedie a ešte ťa odkopne. Proste ju pošli niekam ďaleko a kašli na ňu. Ja viem, že budeš váhať či s ňou predsa len nezostať lebo si s ňou všeličo zažil a podobne ale ja osobne by som s kurvičkou nezostal. Ja som jeden z mála chalanov ktorý si vie ženu vážiť a NIKDY! by som nepodviedol. Toto si musí uvedomiť každý človek. Inak nie je zrelý do vzťahu.
Tak prajem veľa šťastia a daj vedieť ako si sa rozhodol.

AdamKrt

Neni nesvojpravna, vedela co robi a ze Ti ublizuje. Urobila to vedome. Ked jej na buduce zacne nieco chybat, co urobi ?

Ukazala svoju bezcharakternost. Ona je ako ohen. Dobry sluha, ale zly pan. Tiez vies, ze ohen je dobry, zahreje, ale ak si nedas pozor, popalis sa, alebo bude poziar. Toto je to iste. Tie myslienky Ta budu inak prenasledovat a bude sa to zhorsovat, co bude spiet ku koncu, len neskorsiemu.

Je to nevyspela, bezcharakterna osoba. Najdi si radsej partnerku, ktora si vie svoju lasku ocenit a vazit.

lillia

ona si s nim aj vypisovala, takze to bola otazka casu kedy sa s nim stretne. asi jej nestacilo pisat/zavolat tebe :-(
nechcem byt zla, ale ja by som jej moc neverila, ze to neurobi aj inokedy

3nttt

a ked jej bude nabuduce nieco chybat?sila toto.keby bola aspon scapana jak rit tak by sa nad tym dalo polemizovat,ale ona proste pocitila ze je NIECO chyba tak sa stretla s byvalym a rozdali si to...krasa.
taketo veci sa neodpustaju.