Odpustit neveru s bývalim ?

Príspevok v téme: Odpustit neveru s bývalim ?
eguthy

Ahojte stala sa mi taká vec po roku chodenia s priateľkou prišlo niečo čim sa zrútil náš vzťah. Vyspala so zo svojím bývalým.Priznala sa mi plače mi do telefónu,hovorí že nemôže spávať,nechutí jej jest. Volá mi cez deň proste len preto že ma chce počut, pretože jej chýbam. Mne je to tiež všetko luto plačem kvôli tomu,ked si spomeniem na všetko čo sme prežili a teraz ked v podstate neviem čas ktorý som trávil s nou neviem čo s tým. Odpustit jej neveru ? Ked som sa jej spýtal prečo to urobila povedala že si písala z bývalím a zrazu jej tak niečo začalo chýbat tak šla s nim von a skončilo to tym že sa s ním vyspala. Teraz mi povedala že neciti k nemu nič že jej chýbam a že jej je luto toho čo sa stalo. Neviem sám čo mám dalej odpustit jej to alebo je to zbytočné a mohol by som znova očakávat že mi to spraví ? Alebo začat nový život od začiatku tym že sa pre mne tieto dvere zatvoria ? Dakujem za rady

eguthy

Zatial som sa rozhodol že to nieje pre mna doležite mam pred sebou nejake skušky a to je pre mna teraz TOP. Volal som s nou chcela že keby si pridem po veci že by si to chcela so mnou vysvetlit povedal som jej ked budem mat viac volneho času teraz nemam čas sa nad niečim rozručovat a byt zas rozhodený kvoli tomu. Pomohla mi aj mama v tomto proste povedala že ja nie som tu preto aby som zbieral "smeti" po iných. Myslim že ona sa nedokázala vysporiadat zo vztahu s jej byvalim nakolko jej spravil niečo podobne ako ona mne ona mu odpustila spravil zas no potom si našla mna , asi som mal byt nejaka nahrada aby proste zabudla na neho nedokázala to a v podstate mi jej može byt akurat taku luto v tom že ked sa aj k nemu zas vrati tak ju to čaká znova čo jej spravil predtým. No vtedy už bude dufam moj život inde po boku inej princeznej :)

alenka.maxov

tak isto suhlasim s Jankou....Zrazu zacalo (predpokladam) dospelej zene cosi chybat a tak si sla s prepacenim zapichat s byvalym...To ked bude mojej mame cosi chybat, tak podvedie mojho otca? :D Probuh....ked mam problem vo vztahu, vyriesim si ho a ked sa inak neda, odidem. Problemy sa neriesia vyspatim sa s niekym. Preto by som nebrala ich situaciu v style "kazdy musi dostat druhu sancu". Ked si niekto vo vztahu nie je isty raz, nebude si ani neskor....

Leela333

Súhlasím s jankou :-D To je charakter, že podvedie priateľa? :-DD Prepáč, čerešňa, ale ty by si dokázala priateľovi odpustiť neveru, dokázala by si nemyslieť na to, že vliezol do postele s inou ženskou a nebála by si sa, že by to mohol spraviť znova hoci to možno oľutoval?
Síce ani alkohol nie je ospravedlnenie, ale keby bola aspoň opitá, dokázala by som to ako-tak pochopiť (hoci nie odpustiť), ale tá výhovorka, že jej niečo začalo chýbať? :-D Skôr nevie, čo od dobroty.
Ako chceš, je to na tebe. Nechcem ju úplne odsudzovať, lebo ju nepoznám. Ja by som neveru neodpustila...

natalka2

no to si ma velmi nepotesil..o to viac ze aj moj priatel je v kontakte s byvalou, a nechcem si to ani len predstavit..ale aj ked ho milujem najviac na svete, asi by som mu to nevedela odpustit..furt by som to mala pred ocami..

jankaaaaaaaaa

no nema sa jej on nahodou zato podakovat co spravila? :D ze ho podviedla a ako krasne sa mu ospravedlnila? ja by som s takym clovekom nestracala ani minutu. asi to bude pre teba tazke, ale urcite lahsie ako zit s cclovekom, ktory ta pri prvej prilezitosti podviedol

Majjlo

Nojo ona je chúďatko a zaslúži si druhú šancu, ale keď ju opichal bývalí vtedy výčitky necítila že? Podľa mňa mala mať tolko rozumu, že s ním nikam nepôjde. A keď išli spolu do postele mala kopec času si všetko premyslieť komu tým ublíži. Podľa mňa šance sú pekné ale v tomto prípade rozhodne nie.

čerešňa

Prečo tak odsudzujete jeho priateľku? Však mohla kľudne čušať, nič mu nepovedať a ďalej sa tváriť ako verná žienka. Ale mala toľko charakteru, že sa priznala, čo je síce pekné, ale asi to nemala robiť, lebo tak zdvojnásobila utrpenie a preniesla ho aj na svojho priateľa. Je síce pravda, že mu tak dala možnosť, aby sa teraz sám rozhdol či odpustí, alebo ju nechá plávať, ale tak stalo sa a ona si určite uvedomuje svoju chybu. Ak bolo medzi vami veľa lásky dokážeš jej odpustiť, ale ak to bolo o ničom, daj jej zbohom. A vy ostatní nikdy nehovorte nikdy a nezapovedajte sa, lebo ani sa nenazdáte a budete na mieste jeho priateľky.

Maros75

Presne ako pise jahodka123.....sme omylní a mame narok na druhu sancu. Ale vsetko zalezi len na tebe ci mu ju das,alebo to pochovas.

jahodka123

Každý môže spraviť chybu, sme len ludia a každý si zaslúži druhú šancu. Či si ju zaslúži ona, musíš vedieť len ty. Držím palec