Mám čižmy, ktorým sa odlepili podrážky, chcem ich vyreklamovať, bude podľa Vás reklamácia uznaná hneď, alebo budem musieť čakať? A je problém, že nemám od nich krabicu, iba blok a záručný list? Ďakujem.
Reklamácia topánok
Na Deichmann nakupujem vždy,keď si chcem kúpiť topánky.Vždy si dokážem vybrať a vďaka zľavovýým kuponom ma to vždy vájde lacnejšie. -odkaz odstránený-
Reklamaciu v Humanic mi uznali. Rada by som bola kebyze mi vratia peniaze-hotovost a nie darcekove poukazky nakolko by som si obuv vybrala aj inde nie u nich. Mam na to pravo ? Mozem odmietnut tie darcekove poukazky. Tovar nechcem nakolko to boli clenkove cizmy a momentalne uz maju letny tovar
Humanic neuznava reklamacie hned na mieste. Mne poslali 25 € tenisky na posudenie nakolko tam bola odlepena po 2 mesiacoch polovica podrazky a na oboch topankach sa zodierala podrazka najme v zadnej casti a postupne aj v prednej... pritom topanky som mala na sebe mozno 10 x a na inych topankach sa mi takato vada neprejavila ani po roku mi reklamaciu zamietli z dovodu nadmerneho opotrebenia! Len skoda, ze pan posudzovatel si neuvedomil, ze pri nadmernom opotrebeni by to bolo viditelne aj na inych castiach topanky a nie len na podrazke ;)
nj, o deichmane som vedela ale nevedela som ze aj v humanicu to tak je , dobre vediet :D
jasné, veď ja len konštatujem, že v týchto dvoch obchodoch to ide úplne ľahko a bez čakania :)
shoes: problem s reklamaciu nieje v ziadnom serioznom obchode. to ze niekde treba cakat par dni na vybavenie reklamacie, neznamena ze je to problem. taky je zakon, a tak ako ma pravo na nieco kupujuci ma na nieco pravo aj predavajuci
Reťazce typu Deichmann alebo Humanic zvyčajne hneď na mieste vracajú peniaze. Netreba ani čakať na vybavenie reklamácie, ešte sa opýtajú či chcem späť peniaze alebo nový tovar. To sa mi na nich páči, aj keď často ponúkajú šmejdy. Ale aspoň sa nebojím nič kúpiť, keď viem, že v prípade potreby nebude problém s reklamáciou.
HAHAHA :) trosku off topic
Raz tu jedna baba chcela reklamovat tricko, na ktorom vlastnorucne odstrihla stitok...
vtedy sa tu do mna pustila asi polovica ludi, lebo tvrdili ze jej to musia uznat :D