Avéne TriAcnéal, Duac gél, La Roche - pomohlo vám niečo z nich na akné?

Príspevok v téme: Avéne TriAcnéal, Duac gél, La Roche - pomohlo vám niečo z nich na akné?
kindervajkoo

Ahojte mám na vás pár otázok ohľadom istých mastičiek a krémov na akné.. Teraz som si kúpila nový Avéne TriAcnéal a tým, že som nenašla žaidne fóra, kde by sa o ňom hovorilo, chcela som sa spýtať či máte s ním nejaké skúsenosti..a poprípade výsledky?
Potom ďalej an Duac gel, užívam ho asi týždeň a pol, moja dermatologička povedala že s ním budem spokojná, avšak zatiaľ mám pocit, že nič :/.. Myslíte že mám pokračovať v liečbe a pomôže?.. Mám skôr krupičku, také podkožné bodky a pár zapálených vyrážok, nie zahnisavenú a zapálenú tvár s otvorenými vriedkami (ako kedysi)..
A posledná otázka.. La Roche Effaclar Duo a Effaclar K.. pomohlo vám niečo z toho?

Veľmi pekne ďakujem vopred za reakcie, budem vďačná :) Rada sa podelím aj o svoje skúsenosti keďže som už toho vyskúšala mnoho mnohoo.. Od modrého svetla, cez červené, cez Dalaciny, Aknenorminy, dermacol krémy, žihlavové čaje, chlorellu, jačmeň, probiotiká, slnenie sa, IPL-ko, zmenu stravy a podobne.. a nie a nie sa tých červených šmejdov zbaviť!! :D

Lia123123

Ahojte
Mám vyskúšané všetky krémy kt. Ste spomínali
Dlho som si chválila La Rosay ale spokojná na 100% som nebola
Navštívila som Dermatologicku a po 30min. Konzultácii za 25€ kt. Mi vravela v podstate všetko čo viem tak mi dala vzorky avene tricneál
A už po prvom použití som si ráno všimla viditeľne zdravšiu pleť ! Jasnejšia a fliaciky od akné mi miznú pred očami.
V tom istom čase som vysadila aj mlieko a cukor
Začala viac športovať a užívať chlorelu
;)
Odporúčam
Mna ešte trápia pigmentove škvrny.
Vyskúšal niekto chemicky peeling ?
Viete poradiť niečo zaručene ?
Bojím čo bude o pár rokov keď fliaky nemiznú ;(

didi1023

stanus ano ja pouzivam prirodny pletovy krem od znacky just je to prirodna kozmetika aj dost draha ale je uzasna :)a pouzivam aj pletovu vodu z bio shopu materino duskovu a som s tymi vyrobkami spokoja akne ti to sice uplne nevylieci ale pomaha to :)

levandulka33

Bioderma sebium mi vobec nepomohlo, po vysadeni HAK mam tiez stale problemy s pletou, zktratka vsetko sa mi pokazilo aj hormonalne a tazko sa to davalo dokopy...Tazke podla mna HAK viac minusov ako plusov, sice krasna plet a bezpecny sex, ale stale som bola akasi pribrata, napuchnuta dietovala a nic a teraz jem vsetko a nemozem zasa pribrat...Ale hovorim, je to individualne...

levandulka33

pravidelny peeling 2 x tyzdenne, pozor nemasirovat zapalene vriedky, celkom fajn je normaderm, u mladych klasicky , ja mam uz dost rokov, pouzivam normader antiage denny a nocny krem, cistit gelom normaderm, pripadne pletova voda effaclar od la - rochce a kremy effaclar K alebo M podla typu pleti a tiez makeupy z tejto sady su dobre. kto ma mastnu plet, uzivat zinok pravidelne, ten pomaha, pomahaju aj lasery, chemicky peeling, ale neskusala som ...

kriskroska

Na ten triacneal by som chcela pocut nazor aj ja uvazujem o jeho kupe ,ja budem mat 24 a s akne doteraz problemy, uzivala som aj roacuttane pred 3 rokmi stale po vysadeni antikoncepcie sa plet neskutocne zhorsila, momentalne beriem ATKale chcela by som prestat ale bojim sa ze moja plet bude na tom este horsie nez je. a co sa tyka kozmetiky tak som uzivala La roche posay effaclar duo aj K, adstrigentnu vodu effaclar aj gel, potom aj od avene radu cleanance, s oboma kozmetikami som bola velmi spokojna akurat mi nesedelo vichy teraz ked som ho videla v ponuke aj v DM som si pomyslela ze asi idu aj tou kvalitou dole. Pouzivala som aj skinoren , duac gel zineryt dalacin vselico za tie roky mam ale problem ze mam take akoby nezacelene cervene flaky ktore sa mi zcasu na cas zapalia a potom znova, inak chcela by som sa opytat aj aky mate nazor na bioderma sebium

stanus

a neskusali ste niekto okrem tychto vsetkych moznych vyrobkov aj prirodne kremy.. ako napr.acnegel nobilis tilia alebo kozmetiku od sante, od cannaderm??? alebo tiez rozne pletove kvetove vody, na stranke bioshop je toho vela, mate dakto skusenosti?

majaS3

Duac gel mi celkom pomahal ked som si ho natrela vecer na tvar, do rana boli vyrazky upokojene, ale na tazke formy akne to nebude...
Co sa tyka Effaclaru Duo, ten je vynikajuci, mozno ho nanasat aj 2x denne a vyrazky bud do rana zmiznu alebo sa zmensia (ale tiez to nie je na tazsie formy...)

jingles

ja som mala aj duac ten bol super a teraz už ku kožnej nechodim tak mam la roche duo aj K a rozhodne je vidiet zmenu k lepšiemu takze zachviločku budem môc vytiahnut paty z domu aj bez korektoru :)

sitočojesš

ja osobne som mala celkom dobré skúsenosti s Duacom jeho prácou je vysušiť pleť -teda urýchliť obnovu pleti, kozmetiku Avéne nepoznám ale na La Roche nedám dopustiť majú kvalitnú kozmetiku síce trochu drahšiu ale výrobky stoja zato. Effaclar duo je veľmi prospešné pri liečbe akné.