Ahojte mám na vás pár otázok ohľadom istých mastičiek a krémov na akné.. Teraz som si kúpila nový Avéne TriAcnéal a tým, že som nenašla žaidne fóra, kde by sa o ňom hovorilo, chcela som sa spýtať či máte s ním nejaké skúsenosti..a poprípade výsledky?
Potom ďalej an Duac gel, užívam ho asi týždeň a pol, moja dermatologička povedala že s ním budem spokojná, avšak zatiaľ mám pocit, že nič :/.. Myslíte že mám pokračovať v liečbe a pomôže?.. Mám skôr krupičku, také podkožné bodky a pár zapálených vyrážok, nie zahnisavenú a zapálenú tvár s otvorenými vriedkami (ako kedysi)..
A posledná otázka.. La Roche Effaclar Duo a Effaclar K.. pomohlo vám niečo z toho?
Veľmi pekne ďakujem vopred za reakcie, budem vďačná :) Rada sa podelím aj o svoje skúsenosti keďže som už toho vyskúšala mnoho mnohoo.. Od modrého svetla, cez červené, cez Dalaciny, Aknenorminy, dermacol krémy, žihlavové čaje, chlorellu, jačmeň, probiotiká, slnenie sa, IPL-ko, zmenu stravy a podobne.. a nie a nie sa tých červených šmejdov zbaviť!! :D