problémová pleť

Príspevok v téme: problémová pleť
plutonium

Ahojte mám 14 rokov a mám taký problém. Už od 12 sa mi na tvári objavuje akné v enormnom množstve. Tiež mám veľmi začervenanú pleť. Tvár si čistím vodou (skúšala som mnoho čističov ale z nich sa mi len zmastnila a začervenala pleť). Používam akneon light. Mal by pomáhať ale nepomáha, len zakrýva. Skúšala som už aj rôzne masky, pleťové vody, krémy,...ale zatiaľ mi nič nepomohlo. Nepoznáte nejaký dobrý prípravok čo pomôže aj tej najproblematickejšej pleti? Dávam prednosť prípravkom ako kozmetičke. Som z toho nešťastná lebo o svoju pleť sa starám ale žiadny výsledok...

Adela94

Dobrý deň. Suhlasim hydratační krem veľmi dobre pomaha pokožke. Môj dermatalog tiež mi ponukla dobru kozmetiky, mala som vlke problémy. Ak ešte to pre vas aktuálne opýtajte lekárov tu doktorpro.sk, su veľmi šikovný

anthonymullian

Thanks for the great comments. I always prefer buying cream for skin care from affiliate sites. I recently purchased one skin care product using Embryolisse Discount Codes.

Pivonka37

Odkedy používam prírodnú kozmetiku z www.iuvenio.com, chvalabohu problémy s vyrážkami nemám, Skús, možno aj tebe pomôže. Dajú sa aj vzorky objednať.

kazimir

baby, ak mate problemy s pletou a ziadne pripravky a ani lieky od koznej nezaberaju, skuste ist ku alergologicke, skuste si dat spravit testy na alergie na rozne jedla, potraviny a skuste si dat spravit test hlavne na histaminovu intoleranciu (HIT). ja som mala roky problemy a nic na svete nepomahalo a potom mi nahodou zistili, ze mi chyba enzym, ktory rozklada histamin (histamin je skoro v vsetkom jedle alebo to jedlo vyvolava vylucovanie histaminu do tela) a mala som telo prehistaminovane a prekyslene a z toho sa mi robili vyrazky.. akonahle som prestala jest vela syrov, bieleho peciva, vína, konzervy, polotovary a potraviny s mnozstvom chemie a ecok, citrusove ovocie, pikantne veci, moj stav pleti sa vyrazne zlepsil.. tieto potraviny totiz obsahuju najviac histaminu alebo sposobuju dost jeho vylucovanie do tela, ktore si s tym histaminom nevie dat rady.. histaminova intolerancia sa prejavuje u roznych ludi rozne.. niekto ma velku unavu, niekto dokonca astmaticke zachvaty, niekto len akné atd.. a podla mna toto ma vela ludi, len o tom este nevie.. test je jednoduchy.. zoberu ti krv a poslu do labaku.. o cca 2 tyzdne vysledky (u alergologicky)... plus treba zvysit prijem vitaminov, hlavne B6.. pomahaju mi aj antihistaminika... ked sa mi niekedy vyhodia skarede vyrazky vycnievajuce nad hladinu pokozky ako male kopceky, niekedy cele dni sa menenia, nie a nie zmiznut alebo odpuchnut.. a ked som dala antihistaminika, na druhy den rano odpuchlo to a vyliecilo sa to same rychlo.. hovorim.. niekedy moze byt pricina uplne inde, ako sa zda.. takze baby... preskumajte chladnicky, preskumajte svoj zdravotny stav, navodte si zivot s co najmensim mnozstvom stresu a stav pleti sa urcite zlepsi.. tuto histaminovu intoleranicu moze clovek mat v akomkolvek veku.. i v deckom i v dospelom ci neskorsom.. lekari tvrdia sice, ze je to dedicne, ale podla mojho nazoru toto vznika, ked sa cloveku prekysli telo, alebo zanesie kadejakymy zlymi latkami, toxinmi a podobne.. co viem, tak ludia, ktorym toto zistili, sa dokazali z toho dostat za nejaky cas normalne..

Valika146

ahoj tak ja som mala podobne čo ty.
chodila som ku kožnej a ta všeličo mi predpisala či to namna zaberie alebo nie.
dosť drahé to bolo no nič nefungovalo :/
nakoniec som sa na to vykašlala a kamoška mi poradila aby som chodila ku kozmetičke.
tiež som si najprv kupovala všeliaké kremy vodičky pilingy. no ale nakoniec som sa rozhodla isť k nej a ta mi si ma pozrela spýtala sa čo jem. a mala som jej na druhý deň priniesť všetko čo používam na tvar.
Tak zopár veci mi vytriedili make up mi kázala zmeniť lebo aj ten mi škodil na moju pleť no a odporúčala mi aj nejesť čokoládu nejedla som ju aj 2 mesiace a mierne sa to zlepšilo. no ale kazala mi aby som ku nej chodila 2x za mesiac na čistiaci ultrazvuk. Po zákroku som bola celá červená ale tie výsledky boli čoraz lepšie nemôžem povedať že moja tvár je v ok. ale je to lepšie čo sa týka akné.
a doma používaj raz za čas biolampu.
tak veľa šťastia :)