Spanok

Laci558

Tak nacrtnem teda este ja co sa mne stava ked spim. Zacnem mat pocit v spanku akoby som sa vznasal par centimetrov nad postelou a po par minutach akoby som si to v spanku uvedomil a tak sa zobudzam a v tom okamihu aj mam pocit ze som padol naspat do postele. Alebo prezivam dost zive sny - snivam a v tom sa prebudim vstanem z postele a vykonavam potom cinnost aka sa mi snivala v sne. :D

M 25

no a čo ti vlastne je?? aké lieky to berieš?
tak je to potom asi jasné, že to máš z toho.. ale to sa porad s lekárom ..

USPATA

ano mam to z liekou,nechodim ani do skoly ani do roboty takze mam strasne vela casu,sestra sa cuduje ze mat tak vela casu je happy ale ja ho prespim a prejem teraz mavam take chute na sladke

chladomor

Ja mávam aj pomerne desivé sny a vôbec ma neunavujú. Napríklad sa mi často sníva, že moje telo je strašne zdeformované a vôbec nepripomína ľudské. Zuby mi prerastajú cez oči, vlasy vez žalúdok, nohy vez mozog, chrbtica rozporcovaná, všelijaké kostené s šlachové trubice a blany a ešte kopec všeliakých iných častí, ktoré ani neviem pomenovať, pretože v reálnom svete také orgány ani neexistujú.
Ale najčastejšie sa mi sníva, že sa vznášam vo vzduchu a voľne si plávam po miestnostiach nad hlavami ostatných ľudí :-)

Lulu2011

tak tie rusive sny som myslela v tom zmysle, ked su narocne, ked sa sniva nieco zle a clovek sa budi vycerpany, ked su nejake problemy a prenasa sa to aj do spanku, ako malym detom vsetko vysvetlovat :)

chladomor

Zaujalo ma, že Lulu2011 napísal(a), že spaž treba bez "rušivých snov" Neviem, čo tým presne myslel, ale mne sa počas noci sníva aj 6 a viac snov a to spím v kuse celý čas.
Často, aj keď sa ráno prebudím a ešte takú pol hodinku si prispím, tak aj počas toho pol hodinového spánku sa mi prisnijú aj dva sny. Mám to veľmi rád :-)