čo si o tom myslíte?
Manželstvo- je v dnešnej dobe prekonaná a staromódna inštitúcia? ano / nie, why?
Samozrejme, no kto by už povedal, idem si založiť s.r.o namiesto idem sa oženiť/vydať?
Mozno ano, ale robi ma to nesmierne stastnou, lebo sa s manzelom velmi lubime a to je najdolezitejsie.
Anamarie...ty si to vobec nepochopila...aj ty zijes v s.r.o ci chces alebo nechces...
laska s tymto nema vobec nic spolocne....
doubledog a aj o svojej zene si myslis, ze ta chce len kvoli peniazom? Potom ta uprimne lutujem. Poznas ma? Moj manzel, vtedy este priatel zacal naozaj dobre zarabat tak po troch rokoch nasho spoluzitia. Ja zarabam tiez velmi pekne. Manzelstvo je pre mna symbolom pre spolocnost, ze patrime k sebe, ked vsak ty zijes v srocke, nemusia vsetci.
Kolko rokov si zenaty, ked sa tak vyznas?
bingham, asi si toho v zovote vela este nezazil, co? Poznam manzelstva, kde su zivitelky zeny. Ci vsetci chlapi su milionari? Haha. To je tak, ako keby si napisal, ze chlapi sa zenia len kvoli sexu. Haha. A kolko zien ma chut na sex tak raz za mesiac (ak).
teda bez namahy....nieco odsexovane a mozno urobene dieta..., aby som zase nekrivdil :)
Jasne ze laska :DD....typicky priklad ako sa zena rychlo a bez namahy dostala k majetku ;)
doubledog a laska ti nic nehovori? Som vydata 5 rokov a s manzelom spolu zijeme 9 rokov, brali sme sa po tom, co sme sa dokonale poznali a po tomto case citim, ze s tymto muzom je dobre mat rodinu, lebo ma naozaj miluje a neopusti ma pre kravinu. O manzelstve sa nemozes vyjadrovat, ked si slobodny. Pisal by si o chuti cokolady, keby si ju v ustach nikdy nemal? Tak vidis. Nevies, ake to je prezit s tym druhym aj tazke chvile, riesit problemy, tesit sa z malickosti.
Jasne, teraz je "moderne" mat dieta len tak, nadivoko, o niekolko rokov zase s inym...
Co sa tyka majetku a penazi, tak manzel ma ustanovil za svoju dedicku vsetkeho, co vlastni uz pred dlho pred sobasom, toto problem nie je.
A preco by mali vsetci muzi ziadat predsvadobnu zmluvu? Ved chlapov, co maju hole zadky je vela:)