Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Babske rady na privolanie menzesu

jankaaaaaaaaa

celkovym stravovanim a zmenou zivotneho stylu od zakladov sa cele telo da ovplyvnit.
ale nie ze den dva budem jest taku alebo hentaku zeleninu alebo ovocie a zrazu si pricarujem menzes kedy chcem ci nechcem

GoFruit

Edward Howell pise vo svojej knihe o enzymoch nieco ine a to ze zeleninou a ovocim hormony ovplyvnis ako aj celkovym stravovanim, juj jankaaaaa pusti sa do mna :) V kazdom pripade on je vedec

jankaaaaaaaaa

jasne ze ked ti menzes meska, tak za nejaky cas pride, ale jasne, ty to pripises stave z citronu alebo kalerabu.. :D a nie hormonom a ze tak ci tak by menzes prisiel .. :D

jankaaaaaaaaa

jahodka: a ty si odbornicka na salamunske a babickovske rady co? si jedna z tych, co si nieco precita na internete a hned tomu az tak uveri ze si to vsetko privola alebo vsugeruje. ano poznam take ako si ty
ale moja mila, vitamin C zuzuje cievy, a je logicke ze ak su cievy zuzene tak slabsie krvacaju. takze, neviem ako sa da tymto vyvolat menzes. velmi vysoke davky vitaminu c sa pouzivaju pri zmierneni krvacania.a to je opak privolania si menzesu skor. a toto niesu ziadne rady od babicky, ale realny biologicky proces

IKA111

mne zase ked meskaju tak mi pomaha horuci kupel..a na druhy den dostanem...proste na take babkovske rady, musi byt aj telo citlivejsie aby to pomohlo..
inak chcela som vediet co pomoze...a nie ze nepomoze nic...a privolat zeleninou a ovocim si kramy viem ze nepomoze..ale moze pomoct kombinovanim este s niecim inym

JahO_Odka

:) ... všimla som si už z iných topicov, že ty si tu hlavná "odborníčka" na všetko hormonálne.
Písala som to ako svoju osobnú skúsenosť. Keď mi meškajú krámy, tak vždy 2-3x do dňa vypijem šťavu z celého citróna a potom tie krámy prídu.
A čo sa týka týchto byliniek, tak si naštuduj na nete, že C-čko obsiahnuté v rastlinách ako jeden z "babičkovských" receptov naozaj pomáha.

jankaaaaaaaaa

to ti nezaruci ani hormonalna "bomba" - injekcia od lekara. tak neviem ako si to chces privolat zeleninou ci ovocim

IKA111

no mne prave ked vypijem stavu z 1 citrona, kramy meskaju take 2-3 dni ...a vino mi sice pomaha, ale to len mi skoncia kramy za 3 dni..ja potrebujem ich dostat o 2 dni skor ako dostat mam

jankaaaaaaaaa

jahodka: tak toto ti teda urcite nemoze pocmoct. menzes je urcovany hormonmi , takze zeleninou ci ovocim si hormony isto neovplyvnis.
a vitamin C stahuje cievy, takze to uz len neviem ako by ti toto mohlo vyvolat menzes

JahO_Odka

Mne osobne účinkuje vitamín C. Čiže citrón, ananás, petrželnová vňať... ale vyvolá to krámy len ak ti meškajú. Keď si chceš vyslovene posunúť cyklus, tak bylinky nezaberú :)