Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Babske rady na privolanie menzesu

andreaaerdna

Dievčatá, citrón určite nie. Na spustenie menštruácie funguje zrnková káva s lyžičkou škorice. A naozaj to zaberá :)))

jaja_16

No baby hladam na nete co to o vitamine C a pravecnaopak vyuziva sa proti zuzovaniu ciev pri ateroskleroze takze je blbost ze cievy xuzuje. moja segra dostala menzes den pred operaciou zjedla skoro pol kila kyslej kapusti a do vecera menzes nemala..

marijam

Žíhľava zrieďuje krv..myslím, že aj ona dosť tomu dopomáha. Preto sa ani neodporúča piť počas menštruácie. A alchemilka dáva ženské veci doporiadku.
A keď ste si nie isté či ste tehotné alebo nie..tak šup šup na gyndu alebo si urobte test. Je to tak ťažké?

xxxxxxxxxxxx

ja vam neviem v sobotu som zrala citrony a kramy mi praveze meskaju a to mi nezvyknu hadam nesom tehotna :-DDD uf to aby som isla zakladat temu ci nesom :-DD

Kvety zla

vebe, ale niektore doplnky vedia ovplyvnit hladinu hormonov. :)
ja som nemala menzes po vysadeni HAK pol roka, z casu na cas som skusala petrzlenovy caj pit no ten nezabral, co az nakoniec zabralo boli megadavky vitaminu C (10 g denne). Brala som ho 7 dni, posledne tri dni aj zvysene davky Dong Quai na (ktory predtym tiez nezabral).
Vitamin C totizto ovplyvnuje regulaciu progesteronu, maternica sa onho "ochudobni" a nastane menstruacia. Neviem nakolko sa tymto da privolat menstruacia skor, ale o par dni hadam ano (musis byt po ovulacii aby ti mohla nastat menstruacia).
vitamin c ktory chces pouzit na vyvolanie menstruacie by nemal obsahovat bioflavinoidy, kedze tie sa tam pridavaju preto, aby vitamin c nesposobil potrat u tehotnych zien.
a este - pise sa ze vitamin c moze sposobit rozne vedlajsie ucinky, mne to neurobilo nic. dolezite je nebrat ho viac ako 10 dni vkuse taketo megadavky a nic by sa nemalo stat. ale samozrejme je to trosku hazard.

vebe

Ale dievcata, ved mestruacny cyklus a teda cela menstruacia je riadena hormonami, ze sa menia hladiny hormonov a ked dojde k nahlemu poklesu jednho z nich nastane krvacanie. Toto nejaky citron a podobne veci neovplyvnia, to je fakt na urovni sugescie a toho,ze tomu verite. Mozno, ked uz je to tesne pred spustenim tak tepla voda, mozno, mozno,ale inak nie. Menstruacia sa da posuvat len hormonami a to neviem ci niekomu stoji za to