Baby, neviete nejake rady, ktore privolaju kramy o par dni skor...a ste vyskusali an sebe, ze to funguje?...zaidne vyvolavacie injekcie ani HAK..len cisto domacke :)
Babske rady na privolanie menzesu
Ja ani nepijem ani nefajčím, nedržím nijaké diéty, bola som aj u doktorky a ta vravela že za chvíľu to bude a čakám viac ako pol roka a furt nič. Žiadne prsia, ani menštruácia, nič :( Dnes sa ma kamarátka pýtala že kedy dostanem a ja taká, že mi to vychádza na budúci týždeň. Musím klamať :(
V 14tich by ste nemali ešte alkohol piť!
mne pomaha ked si dam cervene vinko :-)
Daj mi mail na teba poradím ti
Daj mi mail na teba poradím ti
Dobrý chcela by som sa opýtať, mám 14 rokov a menštruaciu som ešte nedostala, moje spolužiačky už maju aj veľke prsia a maju aj menštruaciu. Mám 50 kg a meriam 163 cm ... Mám malé prsia, musím nosiť vypchavky aby sa mi nesmiali a menštruaciu nemám ale pred kamaratkami predstrieram, že som ich už mala ale nemala ... Pomožte ... Ako zváčšiť prsia bez liekov, silikonov ale nejakymi bylinkami alebo niečo a ako vyvolať menzes:) Ďakujem
Fakt na privolanie menzasu pomáha teplá kúpeľ ?? Ak nie tak prosím dajte mi radu ako privolať menzasu. Ďakujem
Ahojte, tak nech vám trochu pomôžem. Mala som dostať menzes v pondelok a v sobotu idem k priateľovi tak som sa tešila že to budem mať za sebou akurát ale nejak neprichádzal tak som už v pondelok večer si robila dlhý kúpeľ, nejaký ten šport, aj včera (utorok) som športovala večer a po škole som si kúpila alchemilkový čaj, mal by byť na upravenie cyklu a tak som si spravila včera večer 2 a dnes v škole 1, mala som aj telesnú no a okolo obeda to prišlo :) Tak ak mešká skúste alchemilku, pohyb, veľa vody a teplo :) ale zdá sa mi nejaký celkom slabý, ešte sa to asi rozbehne, neviem či to ale nerobí tá alchemilka :/ No a hlavne buďte kľudné :) Je to vaše telá, má svoj cyklus, príde to :) Síce ja už mám trochu smolu lebo je streda večer, ešte to poriadne nezačalo a pri mojom 6dňovom menzese to do soboty neskončí, ale tak hádam ak vám dlho mešká tak skúste :)
Ale tiez mam skusenost s privolavanim, len ked mi to meska.
sportovanie, nejaka fyzicka cinnost mi zvykne spustit menzes.