Kto robil plastiky Heringhovej? Ma robeny nos, ktory by mohol byť aj lepšie spraveny ma ho nejako nizko padnuty. A tie pery jej robil asi ten istý platicky chirurg? Je to hrozne ako vyzera, kačica sa môže schovať a určite ma silikony, nemyslite? Bože čo sa nevidi? Veď je ako dojna krava, a ešte ich aj vytrča ako naposledy v Smotanke skoro jej cez šaty vypadli
Preboha prečo sa dala takto zhovadiť. Akože neodcudzujem ju že si dala plastiky a napichať pery ale ma to všetko nejake nepodarene a cecky mooooc veľke na jej postavu až je to škarede.
Plastiky Heringhovej
Mne sa Heringhova páči a hlavne keď je na nákupoch v tielku a takmer nenalíčená - vtedy ju žeriem najviac!!!!!
Kolar ma 47 ???? ....fuuuuha ,tak fesak je
kairir
to je blbost Cerven to nebol ;)))
inak kollar ma 47rokov keby ktosi nevedel :-0
kollar chce kazdu ,-0 stary dedo co si dokazuje ze je mladas
mne je heringovej nahodou luto tolko ju uz ponizil
TAMAK
:)) a ty si muž?:)
Zeny, nezavidte uz Heringovej tolko. Najvacsia ironia je, ze Kolar s nou vobec nie je kvoli tomu, ze by bola pekna. Ale ona si to len mysli.
Slepice - neslepice, jasné že by to mala byť každého osobná vec, potom by nemali ani existovať bulváre a čo sa týka nás smrteľníkov, tak nech nám nevytŕčajú tieto zohavené "celebrity", že aké sú úžasne krásne, lebo tým len "kazia" mládež a na adresu Heringovej bohužiaľ stratila pojem čo je krása, lebo to čo sa z nej stalo nemôže byť o kráse ani reč a ako tehotná solidná dáma v tých šatách čo som ju videla v uputávke tiež vyzerala hrozne. Keď tieto výtvory (Heringova, Kucherenko)nebudú ukazovať, nebudeme ani my vyjadrovať svoj názor.
aha jake slepice su tu:D
boze, ludia, akymi somarinami sa to zaoberate? sak nech si da kazdy aj rit naopak, co vas je do toho?
ja sice nechapem, co ludi vedie k tomu, zakladat taketo temy, ale ked uz, tak dam svoj nazor..
ja si myslim, ze vsetci, co sa tu rozhorcujete - ruku na srdce - nikdy, ked ste videli tu silikonovu nafukovaciu ancu s nafuknutymi ustami v telke, nikdy ste si nepovedali, preboha, co vedie predtym pomerne peknu zenu, aby sa dalo takto zhovadit?
rovnako ako silviu kucherenko..to su zeny, ktore keby nevyzerali ako prisery, nemali vedla seba bohateho milenca - v zivote by ste o nich nikde necitali...
nemyslim si, ze je to chyba doktora..ja si myslim, ze doktor ich upozornuje na to, ako budu vyzerat...je to chyba nizkeho sebavedomia dotycnych dam