Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastiky Heringhovej

Príspevok v téme: Plastiky Heringhovej
Patrik_

Kto robil plastiky Heringhovej? Ma robeny nos, ktory by mohol byť aj lepšie spraveny ma ho nejako nizko padnuty. A tie pery jej robil asi ten istý platicky chirurg? Je to hrozne ako vyzera, kačica sa môže schovať a určite ma silikony, nemyslite? Bože čo sa nevidi? Veď je ako dojna krava, a ešte ich aj vytrča ako naposledy v Smotanke skoro jej cez šaty vypadli
Preboha prečo sa dala takto zhovadiť. Akože neodcudzujem ju že si dala plastiky a napichať pery ale ma to všetko nejake nepodarene a cecky mooooc veľke na jej postavu až je to škarede.

kairir

operovali ju v banskobystrickom novamede, dr. Cerven. nie je to ziadne tajomstvo, ved hned po operacii boli fotky na webe, ako odchadza z kliniky. tiez som prekvapena ako to ma zle spravene. hlavne ten nos a pery :/

Patrik_

To neviem kto je presne Kolar, je to taky milionar iba ho stale s nou spominaju. Ale píšme o nej, ved je to katastrofa a tomu chirurgovi čo jej to všetko takto spravil by som si nedal ani znamienko odstraniť.
Alebo dobre nebudem obvinovať chirurga možno ona chcela najvačšie pery na svete a cecky a nos nie uplne žensky spraveny.

Patrik_

www.google.sk

Andrea Heringhova ak to nepojde daj si ju do Googlu je taka znama Kolarova milenka či už manželka, neviem myslel som že ju všetci z TV poznate