toto by som chcela uprimne vediet z muzskej strany? je to tak? ci ked sa rozidete s dievcatom, navonok vam to je uplne jedno a vo vnutri to tak naozaj citite alebo vam to pride aj niekedy luto?
chlapi-city-trapite sa viac ako zeny?
miauu, vitaj vo svete dospelych. v nom nemas istoty vobec ziadne, aj ked sa ta niektori budu snazit presvedcit o opaku.
a najmenej nie vo vztahu s niekym. tych 30 rokov je peknych, lenze to vidis az ked sa obzries dozadu. istotu, ze to tak bude aj u teba, ti neda nikto. :(
a ver alebo nie, ale ani sebou si nemozes byt uplne ista. moze sa ti stat situacia, ktora by ta ani vo sne nenapadla a samotna tvoja reakcia na nu ta moze velmi prekvapit.
tazke na prijatie, ale tak to jednoducho je.
leaôlea: notak to je vcelku super... :( ako mam istotu, ze ked si niekoho najdem, ze sa unho nezmenia citi z nicoho nic zrazu? :/
ako je mozne, ze nasi rodicia su spolu aj 30rokov, su stastni a spolu?! ved zacinam mat pocit, ze dnes sa to uz neda :/
neries chlapov, ries chlapa!
mam pocit, ze na tomto fore ludia nechapu toho, kto sa pyta...neviem, ci je to tym, ze nepoznaju uplne situaciu a dany problem, alebo jednoducho su zle naladeni a pisu dristy...
ja osobne mam pocit, ze chlapi beru "sportovo" a menej riesia...ak ta mal rad a prestal z nicoho nic, je to mozne...bohuzial...ja som dievca a stalo sa to aj mne - jedneho dna som pretala mat rada takeho, kt. som mala najradsje na svete a bola najstastnejsia, ked som ho ziskala...a nedavno sa mi stala podobna vec, ze chalan, kt. som mala rada ma nechal z nicoho nic...neviem pochopit to, ze ja mu nechybam, ale jednoducho sa take veci deju v hlavach nas vsetkych
musim asi pochopit len to, ze jednoducho sa jeho city ZMENILI a ze pravdepodobne s tym nic NEUROBIS...
je to tazke, ale chce to CAS ! ! !
ja som nechcela skatulkovat,len vediet nazor chlapov na vec :/
uplny prelom vo vztahu kedy bolo vsetko najsladsie, uzasne az k tomu, ze si za posledne 2tyzdne nemame co povedat, kvoli absurditam
ja len nechapem, ked ma tak velmi miloval, ze to vsetko dokaze tak rychle hodit za hlavu, skutocne toto nepochopim
Wreck,
suhlas. Dokonca by som povedal, ze zeny su citovo dost jednoduche. Skor by sa dalo povedat, ze su vedene pocitmi, ako citmi. Celkovo u nich prevlada zavist. A na tom je zalozeny obrovsky biznis. Reklamy na kozmetiku, modu, auta aj domy su zalozene na vyvolani zavisti u zien. Staci dat do reklamy jednu modelku s mejkapom, satami, autom, alebo mobilom a miliony zien , ktore tuto reklamu vidia su ovladane pocitom, ktory sami dokazu len tazko, alebo nedokazu vobec ovladat. Pri tom je jedno, aky ten vyrobok je, alebo aka je jeho cena.
Ja si tiež myslím, že záleží to od chlapa, vôbec by som ich neškatulkovala, takže stotožňujem sa s názorom Alenky ;). Mne sa po pravde otvára nožík vo vrecku, keď čítam, že "všetci chlapi sú svine a sú rovnakí" .. tak počujem rozprávať moje spolužiačky a že ide im len o sex.
Stretla som sa v živote s rôznymi typmi mužov, jedného som zažila dokonca aj plakať (môj súčasný), keď to bolo na hrane, ale dala som tomu ešte šancu, môj brat keď sa rozišiel s poslednou priateľkou, tak plakal tiež a smutný bol z toho dlhšiu dobu, síce išiel do baru na druhý deň, ale z dôvodu, že chcel vyventilovať hlavu, chudaka to držalo dlho. A niekoľko mojich kamarátov. Boli aj prípady, kedy som naozaj videla, že im to je jedno, ale ak mam za seba povedať - väčšinu chlapov to naozaj vzalo. Sú to tiež ľudské bytosti, ktoré majú city :P
P207 - nehnevaj sa, ale to že si mala nejakú jednu zlú skúsenosť s chlapom, ktorý bol tipujem idiot neznamená, že taká je celá mužská populácia..raz stretneš normálneho a budeš sa len rehliť aké zaujaté reči voči nim si viedla :)
wreck, anjelik, ste zlatiiii :) cervenam sa :P
P207, ja len nemam rada, ked zeny tvrdia, ze vsetci muzi su rovnaki. A tak isto nemam rada ked muzi vravia, ze vsetky zeny su rovnake :) Preto nemam problem sa muzov zastat. A hlavne, co chlap, to iny pohlad na vec. Tiez som v minulosti nesuhlasila s mnohymi Binghamovymi nazormi, ale vidim ze toto je on a je tak spokojny :)
miauu, ano, a dokonca nam to niekedy pride ako keby prave skoncil svet. ver alebo never.
dobre to vidis v hudbe. chlapi vedia napisat a zaspievat ovela kvalitnejsiu melancholiu ako zeny. might as well be on mars (alice cooper), crying in the rain (a-ha), sleeping in the fire (wasp) alebo forever (nevermore)... vsetko vynikajuce vztahove veci, a aj po lyrickej stranke. tie skladby by nevznikli, ak by neboli inspirovane skutocnym stavom autora.
je to o to horsie (pre chlapa), cim hlbsia z jeho strany ta naklonnost bola. ak si zatial stretla len takych povrchnych sasov alebo zatial po tejto stranke nerozvinutych mladikov, to este neznamena, ze taki su vsetci, a ze sa to nemeni s vekom a s hlbkou vztahu. kazdy to ma inak.
a viac aleniek_maxovych na toto forum! :)
P207, Alenka nemá vieru, Alenka má zdravý rozum a dokáže tak hodnotiť veci s patričným nadhľadom. Tí muži, čo odpovedali, odpovedali absolútne normálne, nič, čo by malo vyvolať mohutný výbuch vo vnútri kurína... a adekvátne slepačie reakcie o tom, že sú bezcitní a neviem akí ešte. Nie sú. Sú svoji, so svojim pohľadom na svet a na vzťahy. Nič, čo treba odsúdiť.
Otázka je dosť zvláštna...neviem, čo chce tázajúca sa počuť. Reakcia na rozchod je prísne individuálna, záleží od bytosti a jej hĺbky. Kľudne môže byť aj nijaká...a nebude to znamenať, že dotyčný je bezcitná sviňa. Možno miloval viac ju ako seba a tak pochopil, že toto je jej voľba a ďalej to neriešil..;o)