Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapi-city-trapite sa viac ako zeny?

Maoam

Vemeno, vidim, ze si este nedospel do bodu, ktory som nacrtla. Vybral si si z toho celeho jednu jedinu vec. A samozrejme je, ze zene, ktora bude splnat tie kvality, ktore som mala na mysli, bude k sebe hladat partnera na rovnakej urovni, to je snad logicke.

Vemeno

Maoam,

to kam ma zena zaradi je len na nej. Ale zas je pravda, co pise P207, ze mnohe su dobre asi len ako matrace. Neda sa s nimi nic robit-o nicom normalnom rozpravat, ani nijako rozumne travit cas, lebo vsetko im vadi a co im nevadi, to sa im nechce, alebo nevyzeraju pritom dost dobre. No a ten zvysok su priemerne zeny, ktore sa namejkupuju a vyzeraju, podla nich, dobre a tvaria sa, ze vsetci bezni muzi su pod ich uroven.

ika211

Podla mna je uplne jedno ci sa jedna o muza, alebo zenu. Ludia sme rozni, kazdy z nas ma inu povahu, ine socilane citenie a najma ine duchovne bohatstvo. Su ludia dusevne zreli, su ludia dusevne trosky...Su ludia flegmatici, su cholerici...proste tak muz, ako aj zena sa dokazu zamilovat a milovat,zalezi na konkretnom cloveku.Vseobecne je viac zien citovo orientovanych ako muzov, muzi riesia veci inac, viac rozumovo, zeny viac citovo, mozno v tom je podstatny rozdiel.

P207

ja praveze vobec nechcem muzov skatulkovat, praveze naopak chcem verit ze nie vcetci su rovnaky...ale zatial mam len taketo zle skusenosti

anjelik, tvoja odpoved uz len bola vysoko nad vecou...nebol ziaden vybuch vo vnutri kurina, ja som len podotkla, ze sa moc tym netrapil, akoby mu to bolo vlastne jedno co sa stalo, to je take dost povrchne lubenie

Maoam

Vemeno: mozno sa ti raz stane, ze na taku natrafis a ona ta zaradi medzi väcsinove 'svine' a pocitis sam, ake to je :-/

neprajem ti to, ale moze sa ti to stat

otazne je aj, ci by si bol schopny mat s takou 'vynimkou' adekvatny naplneny a kvalitny vztah, po vsetkych strankach

ak ano, tak klobuk dolu

Maoam

Vemeno: premyslala som nad tym, ci ti vobec nieco napisat, ale napisem: viem, ze väcsinovo je to tak, ale nie vsetky su take, vsimam si tvoje nazory uz dlhsie a hoci viem, ze tak funguje velmi vela zien, stale su aj vynimky a mrzi ma za ne, ze ich nevidis a nie si vedomy ich existencie, alebo si na taku proste este nenatrafil a tie si to zliznu za vsetky ostatne :-/

miauu

JankaVV: to ako si napisala, ze si myslela akeho mas priatela, ako ta lubi a jak to hodil za seba jak nic a uz mal inu, nechapem ako to je mozne a zacinam mat taky dojem, ze sa to teraz stalo mne

JankaVV

Ja som napr. mala takeho, ze som si myslela o nom aky je citlivy ako ma ma rad, ze nebude spavat len tak s hocijakou aj ked priznam v sexe nebol bohvie aky ale tak reku kazdy mame ine hodnoty. Inak mi pomahal, bol uzasny ja som sa zamilovala on nie a to sme spolu boli rok vo velmi intenzivnom kontakte. Rozisli sme sa a ja som si myslela, ze bude sam, ze mu budem chybat a dame to dokopy. No uz po tyzdni mal dalsiu. Neriesim nas dvoch viac s nim, usmievam sa hram riadny herecky vykon no v skutocnosti sa trapim a neviem sa z toho dostat aj ked sa velmi snazim...