chlapi-city-trapite sa viac ako zeny?

JankaVV

Alenka, ano presne to chcem dosiahnut. Fakt si nemozem pomoct. U nas tiez bolo vsetko super, ziaden problem stale sme sa smiali. S nikym mi tak dobre nebolo este. Ja viem, ze to chce len a len cas a ze neskor ked si precitam co som sem pisala sa budem na tom smiat. Ale momentalne sa citim hrozne. Mam sa s nim este par krat stretnut kvoli niecomu, ale to s nasim vztahom nic spolocne nema. Neviem ako sa tvarit, neviem ako sa s nim bavit. On sa tvari, akoby sme nikdy spolu nic nemali uplny nadhlad nad situaciou, no mne je fakt tazko. Chcem, aby to lutoval a ci to uz mne bude potom jedno to by bolo uz len moje +

alenka_maxova

Janka, cosi podobne som zazila :) Takze ti aj rozumiem. Kedze to bol problemovy vztah u mna, tesila som sa, az skoncilo to trapenie obojstranne a stastne som si chodila po meste, ked som ho stretla bola som k nemu slusna, mila a ked som sa neskor objavila v spolocnosti dalsieho muza, okamzite mi zacali chodit od byvaleho sms, ako mu chybam a ze ked ma teraz videl s niekym novym tak aspon vidi, co vo mne mal :D :D Toto chces dosiahnut? So mnou to teda absolutne nic neurobilo....Ziaden "super" pocit neprisiel, pretoze uz som si zila novy zivot :) Prajem ti to iste

jankaVV

Ja nie ze sa chcem pomstiť a som zákerná, to nie. Ja mu zle neprajem, to v žiadnom pripade. Len túžim po tom, aby prišiel na to, ze spravil chybu a chcel sa ku mne vrátiť..

alenka_maxova

Janka, probuh :) pozri sa na seba v zrkadle, povedz si aka si krasna a silna zena a kasli na dake zabomysie vojny. Vymotas sa z toho, ked prestanes svoju hlavu zaoberat tym, ako ho ponizit, aka si ty ponizena, aky je svet nespravodlivy a ty si najvacsia trpitelka :) Nie si. Viem, ze v tejto chvili ta to jednak boli a si nastvana, ale otoc svoje myslenie na pozitivne! Uvidis, co to s tebou urobi. Nenos v sebe zlobu k nikomu, s kym sa nemas rada, s tym sa nestretavaj, ale nesnaz sa hned zle odplatit zlym....

kungfu

JankaVV,

nebud zakerna. Preco by sa mal muz trapit, ked si najde lepsiu , ako si ty? Bud trochu dobroprajna. Ani sa nedivim, ze od teba odisiel. Ja by som tiez so zakernym clovekom nezil.

jankaVV

Uz je to mesiac, neviem to nejako prekusnut, cítim sa ponizena no zároveň mi chýba. Velmi ma to štve. Ved to ma nemohol mať predsa rád. Podľa mna sa choval riadne sebecky. Všetko co rozchod zlahcuje robím, naozaj sa snažím no ked ho co i len vidím náhodne na ulici úplne sa roztrasiem rozbusi sa mi srdce a cítim zlosť smútok krivdu. Kedy sa ja z tohto vymotam???:( Mam chuť mu vykricat aký je, len to by som sa ozaj ponizila...

alenka_maxova

Janka a naco to vsetko? :) Pises, ze sa nechces ponizovat, ale prave to budes robit. Naco? Je to zlozite, ale len ty sama si si strojcom vlastneho stastia. Ziadny chlap....Cim skor toto pochopis, tym skor ta prestane ovladat zloba, tuzba po pomstve a nezmyselne ponizovanie :)

wreck

JankaVV, ovladni sa a kasli na to. sustred tu energiu radsej na danie sa dokopy a planovanie svojho dalsieho zivota.

on mozno na to raz pride sam, ale ak nie, ty to teraz nezmenis.

Najčítanejšie články