Dobrý večer, prosím Vás je možné, aby som otehotnela pokiaľ som mala s priateľom nechranený pohlavný styk ale on bol teda dosť opitý a vobec to netrvalo dlho. Myslím, že sa chlap ani nemože urobiť pokiaľ je veľmi opitý, alebo sa mýlim?
Opity pri sexe
Samozrejme ze sa moze urobit aj opity! Mali ste sa teda poskladat na tu tabletku.
Nato by som ruku do ohna nedal ze ty trochu nestriekol
samozrejme ze sa mohol urobit ked bol opity..mojmu frajerovi sa to podarilo vzdy...
a ked budes tehotna, tak zas si budes len namyslat, ze sa nemohol urobit, lebo bol opity? :D
Barborka, od vcera uz nie som moralistka, ale poradim ti :D Dake dievca tu napisalo, ze mas rodicov, aby ta vychovavali, tak chod za nimi a popros ich o to :)
A k tvojej otazke, to je strasne diskutabilne, ci sa urobil, ci nie. Preco sa neopytas jeho? jaj, on si nepamata a ty nevies aky to je pocit.....Mas zalostne malo skusenosti a ja v tvojom probleme tak isto, nikdy som s nikym nespala spita jak doga, tak neviem ani aky je to pocit :D Prosto si nic nenahovaraj, pockaj cca 2 tyzdne a sprav si test. Nic ine ti odporucit neviem :)
ty vôbec aj čítaš, čo ti tu píšeme??? či sa stále len snažíš vyvliecť z toho tým hlúpym argumentom, že sa jednoducho nespravil??
bože dievča, otvor už oči!
Ale tak my sme boli naozaj velmi opity, tak asi sa nemohol urobit, ja neviem ani ake to je ked sa chlap do mna spravi. bol to moj druhy sex. a vsak aj ked sa mu postavil tak taky opity by asi nic nespravil,ze?
vidíte,to ma nenapadlo.. keby si ostala tehotná, on si sex vlastne nepamatá, tak ti asi ťažko prizná otcovstvo :D
0vecka
nie moralisti, trollovia :D
inac ked si vezmes, je to extremne hlupe, je to ako ist pred navstevou kasina vo vegase najskor do baru sa ozrat
to nemoze dobre dopadnut
i ked, to by mi bolo jedno, ale ak do toho zatiahnu nechcene dieta, ktore ma potencional ze mi ukradne bycigel, tak sa mi otvara nozik vo vacku...
ale coby moralisti....tak poproste spravcu stranky, nech tu vypise obrovskym pismom, ze sa tu nekritizuje, neposudzuje, ze sa tu nerozobera problem z viacerych stran, ze clovek nemoze vyjadrit svoj vlastny postoj, len sucho bez emocii skonstatuje a odpovie par vetami na otazku v hlavnom prispevku :D Kazdy jeden tu vyjadruje svoj nazor, ci uz je objektivny, neobjektivny, je nazorom bezchybnych moralistov, alebo chybnych nemoralistov :D kazdy jeden, aj ten co sa nehra s nami na moralistov tu napise len a len svoj postoj...
jezis zase moralisti...
a BTW ak sa mu postavil tak sa pravdepodobne aj spravil...