Dobrý večer, prosím Vás je možné, aby som otehotnela pokiaľ som mala s priateľom nechranený pohlavný styk ale on bol teda dosť opitý a vobec to netrvalo dlho. Myslím, že sa chlap ani nemože urobiť pokiaľ je veľmi opitý, alebo sa mýlim?
Opity pri sexe
Moj siedmy zmysel mi hovori ze podobnost cisto nahodna?
www.zdravie.sk
o btw, ladida - nie, nemas pravdu, mam(e) plne pravo na nu nadavat, alebo azda ty chces aby tvoje dane isli na dieta takto splodene ?
k teme - Barborka3535
nie, neotehotnies, lebo on si ten sex nepamata, tak sa nestal.
neviem kedy ludia na tomto fore pochopia,ze ak nemaju co dodat k veci,mozno by nebolo od veci pokrutit si doma hlavou a zdrzat sa komentarov...slecna ma rodicov na to abu ju vychovavali a ak to oni nerobia,nie je to vo vasej kompetencii.
barborka-otehotniet samozrejme mozes,ale tak to uz dodatocne neovplyvnis.za chyby sa plati-budes musiet pockat alebo si kup test.hlavne je non sense pytat sa tu na taketo "delikatne"zalezitosti".toto forum je plne bezchybnych moralistov:)
nemas peniaze na tabletku, ale dostala si sa k chlastu :D A samozrejme nemas peniaze ani na dieta, ale sexujes bez kondomu. Tak tomu sa hovori velka zodpovednost. Co chces pocut, my sme tam neboli, my nevieme ci sa urobil, ci nie...pockaj dva tyzdne a sprav si test :D
super posledná pripomienka ...
jezis ty si blba az to boli... preco by sa nemohol urobit ked bol opity..
a peniaze na chlast si malA? a na dieta budes mat peniaze ak si teraz otehotnela?ci ho hodis na krk svojim rodicom ?
áno, okolo 20€.
však ste sexovali dvaja, treba sa zložiť, alebo nech ti ju kúpi frajer..
no to bolo ironicky, s tou istotou .. snažíš sa sama seba presvedčiť, že sa nespravil, ked bol opitý ....
tak si sprav test aspon, ten stojí okolo 3€ ..teda, neviem, kedy bol ten sex..
Aku moju istotu? vysvetlis mi to prosim. viem, ze sa mam spravat zodpovednejsie, mam iba 17 rokov :( a viem, ze to bola chyba, ale ani nemam peniaze na taku tabletku vraj je draha.
no mať tak tvoju istotu ...
tak si si mala dať escapelle, ked si si nie istá a zbytočne tu nestresovať.. a nabudúce sa správať zodpovednejšie..
Ale ja som tiež bola opita, a nepamatam si. Preto chcem vediet ci je mozne takto otehotniet ked sme boli velmi opity, to by sa asi neurobil ci?
a skôr sa hovorí, že opitému sa nepostaví ..