Strašne mi zapáchajú nohy, hlavne teraz keď začalo byť teplejšie. Umývam si ich každý deň trikrát, používam všetky dostupné kozmetické produkty a dbám o kvalitné topánky, ale keď mi nohy začnú papáchať už aj v šlapkách po chvíľke nosenia? som bezradná toto je mega problém! Poradte ak niekto viete ako sa toho zbaviť
Zápach nôh
Ako eliminovať pach nôh - -odkaz odstránený-
Ešte jedna poznámka . Niekedy je súivislosť medzi zápachom nôh a konzumáciou alkoholu .
Pokial sa od paprčiek šíri nepríjemný puch , odporučam nasledované . Ak nie ste precitlivelí na jód , tak si v lekárni kupte Betadine mydlo /hnedá plastová flaška ,namočte do roztoku nejaký tampón a pravidelne si vytierajte prsty a chodidlo .
Ponožky so striebrom? To aj také existujú???
ponozky so striebrom su naj! to zabrani mnozeniu bakterii ktore rozkladaju pot a tym aj vzniku zapachu. vyborne su pri celodennej praci v uzavretej obuvi
Dobry den.. Mal som problem zo zapachom noch. Som robotnik cize bagance kazdy den 10 12 hodin na nohach... Skusil som vsetko mozne ale nopomohlo... No od kedy si kupujem kazdy mesiac nove vlozky do topanok uhlikove v Daichmane mam pokoj.. Menim ich kazdy mesiac a jasne bavlnene ponosky musia byt... Od vtedy mam pokoj... Uhlikove s umelim spodkom.. Odporucam
Caute, ja som si kupil v lekarni v Eurovei, Antitranspirant125ml, za asi 10,50EUR a nemam ziadne problemy. Je to znacka GEHWOL. Oni maju aj spreje na smradlave topanky a dalsie veci na nohy. kuknite www.gehwol.sk
No podla mna je to prave naopak... Tatko si rok kupoval Dr. Muller Pedicare a vysledok uplne katastrofalny. Ked sa vratil z prace, tak cela obyvacka pachla ako v stajni. Na jar som mu kupil PediCare24, lebo som chcel vyskusat nieco nove a poviem vam, ze to bola pecka !!! teraz je vyse 8 mesiacov, co mu vobec nepachnu nohy!!! Neuveritelne, ale je to tak..odvtedy si to kupuje cela rodina a znami, pretoze za 25€ mas fakt pokoj na veeelmi dlhe obdobie. Vazne odporucam vyskusat, tie nohy su proste ine a staci to natriet jediny raz a mas pokoj. Ked to cenovo spocitas, tak je to v podstate najlacnejsi krem proti zapachu na nohy.