Strašne mi zapáchajú nohy, hlavne teraz keď začalo byť teplejšie. Umývam si ich každý deň trikrát, používam všetky dostupné kozmetické produkty a dbám o kvalitné topánky, ale keď mi nohy začnú papáchať už aj v šlapkách po chvíľke nosenia? som bezradná toto je mega problém! Poradte ak niekto viete ako sa toho zbaviť
Zápach nôh
Tak ten pedicare 24 za 25 € je pekna kravina. Kupil som a skusil. prve dva tyzdne som to nejak nesledoval ale teraz ked mam dovolenku a vonku je nad 30 tak sa mi bohovo potia nohy ako kedysi. myslim ze to ma byt proti poteniu a naslednemu zapachu no teraz viem ze je to neucinne.zapach som nepostrehol nakolko som si kupil kvoli tomu nove topanky.myslim ze je to zbytocne vyhodenie penazi.
skusim,dik
212- ved prave......predrazene ako slak.
Zacni najskor tou mastou za 4 ecka. Ved ma tiez antibakterialne zlozky ......nevidim v tom rozdiel.....akurat v cene.
ved praveže aj mne sa to zdalo strašne veľa
A ten Lamisil je tiez bomba a stoji podstatne menej.
212.....sumu 24 eur by som osral za take nieco.
Dr. Müller PEDICARE KRÉM PROTI ZÁPACHU NôH 100ML
Pedicare krém proti zápachu nôh 100ml Krém na odstránenie zápachu nôh, pre úľavu, osvieženie a na zníženie potivosti nôh. Prípravok obsahuje antimikrobiálne látky pôsobiace proti nepríjemnému zápachu nôh.Pedicare Krém proti zápachu nôh Vám už podľa názvu účinne pomôže s zápachom nôh. Pedicare Krém, ale tiež uľaví nohám po náročnom dni, osvieženie a pomôže znížiť potenie nôh.
Pedicare Krém rýchlo a efektívne odstráni nepríjemný zápach, zmäkčuje kožu na nohách av neposlednom rade aj regeneruje.
Pedicare Krém proti zápachu nôh - použitie: Pedicare Krém aplikujte na osušené nohy podľa potreby až niekoľkokrát denne a dôkladne sa vmasírujte medzi prstami na nohách a po celej nohe.
Cena:3,38 eur.
A odporucam aj antibakterialne vlozky do topanok. Je to super vec.
hej,krem stoji okolo 4 eur ale to nie je pedicare24,mysliš ,že to ma ten isty učinok?
-odkaz odstránený-