Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..
priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko, myslim, ze ty mas iba jeden problem...nevies, co vlatne chces, na jednej strane na neho nadavas, na druhej ho obhajujes..ujasni si to najskor sama so sebou, ale v tomto ti nikto neporadi, musis sa rozhodnut sama..bud chces alebo nechces priatela, ktory je arogantny na teba a pije..nezabudaj, ze aj ked mate spolu nejake krasne chvile, on sa nikdy nezmeni a ty by si sa mu musela prisposobovat cely zivot a rataj s tym, ze bude casom este horsie..aj s pitim aj s aroganciou...pytam sa ta..chces tak zit az do smrti? Porozmyslaj..ospravedlnujem sa ti, ze som to napisala tak ostro..ale je to moj nazor nechcela som ti pisat nepodstatne veci okolo..cauko
Motyliatko zas ho obhajujes, zas sa ty obvinujes, ale nik ta nenuti aby ste sa rozišli, tebe to zrejme takto vyhovuje,len ti prajem aby si sa zoznámila aj s inými mužmi, ktorí budú nedočkavo čakat na tvoj telefonát a nie vypínat mobil,zvlášť ked vie ako ta to vnútorne zožiera. Ostan otvorená iným vzťahom, neupínaj sa na tohto jedného
preklep: ze mi klame,hoci mozno mu krivdim..
drnda..uz sme sa stihli aj rozist medzitym..ale znova sme spolu..a myslim zeje to aj dosledok tojo mojho "zastrajania sa"..lebo som mu povedala ze ak sa to aj nezmeni s tym alkoholom ze sa snim rozidem..a zacinam mat pocit..mzono mu krivdim..ze mi radsej klame (mozno mu krivdim)..ze si napr.vypije a potom ho napadne..ze vsak nahodou sa snim rozidem..tak sa radsej neozyva..neberie telefon..
motyliatko, ved si prečitaj od začiatku čo si sem písala, ako si sa zastrájala a zas si tam kde si bola. Jeho nezmeníš, možes sa s ním jedine bud rozisť alebo zmeniť svoj postoj voci nemu, jednoducho to zoberieš ako fakt že je taký a zmieriš sa s tým, iné riešenie fakt neexistuje
mam velky strach..bojim sa..jeho otec je alkoholik..takze..preto sa aj zvysene bojim..Ale mam ho rada..Ale aj viem ze si ho nechcem zobrat..teda hned..ale skusit zit s nim ako to bude..a ak budem vidiet..ze inklinuje k alkoholu..tak budem musiet zatat zuby a pass..
no alkohol je fakt hrozna vec hlavne ak to niekto prehana.nebojis sa tak trochu ze raz ked uz bude neskoro na rozchod to bude sto krat horsie.mozno nie...len ja by som mala taky strach lebo aj moja teta tak dopadla a to ako zije teraz len kvoli nemu je fakt hrozne
Ja si nemyslim ze by ako nedvihal konkretne mne..ale proste neviem..asi bol s chalanmi a bud si nezobral telefon..alebo sa mu nechcelo..alebo dalsia uzasna moznost-alkohol,ze si vypil..Ja uz som z toho na nervy..Stale dokola..Akoby nam nikdy nemohlo byt naozaj dobre..lebo akonahle nam je krasne..tak pride nieco co to pokazi..a znici tu doveru.. A este sa aj o neho bojim..a zarovan stvem..
no to by aj mna dost hnevalo ale este nikdy sa mi nestalo aby mi priatel nedvihal telefon taku dlhu dobu.no mas to s nim fakt tazke.ja by som to pri nom s nervami asi nevydrzala.neskusala si mu zavolat s nejakeho neznameho cisla?keby zdvihol tak viac by si to riesit nemusela lebo s takym chlapom zostat by bola riadna hlupost