poradte mi, mam tazkosti tam dole

Príspevok v téme: poradte mi, mam tazkosti tam dole
color_yellow

ahojte. uz asi mesiac mam podrazdeny vchod do posvy, zrejme mykoticka infekcia, lebo ma to aj svrbelo, palilo, mierne napuchnute bolo. Samozrejme davala som si canesten masticku, potom prisli kramy, vlozky a nejak sa nedalo mastit, cim sa mi asi liecba predlzila, este stale to mam :( okrem toho ma uz dlhsie boli v podbrusku, resp. ako keby krcok, alebo posva, niekedy aj maternica,..taky zvlastny tupy pocit. proste neviem co sa deje :( mam podrazdenu pokozku aj v okoli genitalii, cervene to je. Beriem HAK uz 2-3 roky (diane). partnera mam 6 rokov, ale poslednu dobu mi 3x zahol, co som zistila az teraz bohuzial. Viem ze pouzil kondom, ale aj tak sa bojim, ze to bude mat nejake dosledky v podobe nejakej sex.prenosnej choroby. Hlavne ak tie zeny boli len slapky z "pokecu" :( Nezvladam to uz.. poradte mi. prosim

martusska202

Ahojte, prosím Vás viete mi niekto povedať o čo ide? HAK užívam už roky, konkrétne Lunyttu už skoro rok a ešte sa mi toto nestalo, čo včera preto hľadám radu a nechcem hned utekať k dr., navyše ma dovolenku. Pri utieraní po wc som si všimla na toaletnom papieri trochu takého hlienu, aký máte normálne bezfarebný v určitom období cyklu, ale tento bol taký slabúčko červenohnedý (akoby také červenohnedé nitky v nom). Pozorujem to tak cca 2krát za den, potom už nič, toaletný papier je čistý. Inak to nie je žiadny výtok, nepotrebujem ani intímku, len ked sa utriem na wc, tak to tam niekedy je. Do menzesu mám ešte týžden, bolesti nemám žiadne. Prosím poradte.

AlexSandra

Mlada - to som myslela nasledovne. Ked som ja mala mykozu 1.-2. krat a niekto mi spominal kokosovy a oreganovy olej, dalej citricidal, enzymy, silne probiotika a protikvasinkovu dietu, branila som sa vsemozne.

Avsak, ked farmaceuticky ladena zena ma problem uz 10. raz a vyskusala uz vsetky cipky a masticky, dojde jej, ze musi hladat inde.

Kedze to mas asi 1.krat, par tyzdnov, neocakavam, ze ked ti niekto teraz poradi objednat si dane vyrobky v hodnote asi 40-70 dolarov, no a potom chlipat silne horku vodu s vytazkom z grepovych jadierok, obmedzovat sa dietou, tak asi sa vykasles na tento postup.

Mozno po dolieceni tejto infekcie, sa ti infekcia uz nikdy neobjavi. Ja to neviem. No mne sa objavila x-krat, preto viem, co bolo marne a co malo zmysel.

Nech rosalgin pomoze.

color_yellow

AlexSandra:

no moj lekar gynekolog zomrel, preto som bola nutena prejst k jedinej dr. co v meste mame. Neviem preco mas pocit, aspon tak citim z tvojich prispevkov, ze som nejaka mlada zaba :) Budem mat 24 (len pre info). No a skusim este ten rosalgin.

AlexSandra

Poopravujem svoj prispevok po opatovnom precitani tvojho problemu. Ked citis bolest v okoli krcku, nebodaj maternice, ster je uplne standardny ukon pri uvedenych priznakoch. Zasnem.... Ozaj, Slovaci si nechaju po hlavach skakat.

AlexSandra

OK, ale zajst k sukromnemu lekarovi mozes. Alebo sa vrat ku svojej a naliehaj, nech ti urobi ster (neviem, nakolko pomoze pri zapale vulvy) kazdopadne by ti mohla preukazat kusok ucty tym, ze ti nieco predpise. Na SR si clovek necha kakat na hlavu, treba si vydupat vysetrenie, ved tvoji rodicia platia zdravotne poistenie, alebo sa mylim?

Ak moje slova nepadli na urodnu podu, kup si veci dostupne v lekarni, ako som ti radila. Je nezmysel natierat sa chemikaliou 3. ci 4. tyzden bez naznaku zlepsenie. Myslim, ze je to aj na obale napisane.

AlexSandra

Podla mna je volovina, co hovori tvoja lekarka. Akoze nema chorobu inverzie casu? Ved vzdy sa najskor vysetruje a potom nasadzuje liecba. To co je za kravu, asi sa jej hnusi ist dnu, no ja neviem. Mne osobne nikdy canesten nepomohol, ba az som nan alergicka. Neviem, ci ma profit z poistovne, ak nic nepredpisuje.

Zmen lekara, alebo si aspon zaplat vysetrenie u ineho. Zatial si kus rosalgin, ten mi vzdy pomohol (nejdem ti teraz radit prirodne produkty, na to si este dusevne mlada)

Este 1 poznamka. Ked mas opuch zvonku, alebo prevazne zvonku, tak probioticke cipky ti nie velmi pomozu, tie ucinkuju skor vnutri. Kup si skor probiotika na oralne pouzitie. Vonkajsia infekcia sa lieci horsie, kedze ziadne cipky, odieranie od oblecenie, toal. papieru, ja uz som si zaczila svoje. A hlavne si kup MYCOMAX volnopredajny, 5 eur, rychly ucinok. Pravdaze za predpokladu, ze mas mykozu.

Daj vediet, ako si dopadla.

krado

Ahoj, pokial tam je mykoza tzn. plesne treba preliecit cele telo najlepsie grepostarom, oreganom,alebo inym pripravkom na pliesne v celom tele.A Probiotikum najlepsie ake poznam je zo Starlifu Acidophilus star,ma najviac kmenov.

miruska258

vies co pozri stranku Zdravie z Božej lekárne.... je tam vsetko mozne bilinky ktore bysi mala pouzit aby ta precistaili .. pripadne okupat sa vnich...

miruska258

vies co pozri stranku Zdravie z Božej lekárne.... je tam vsetko mozne bilinky ktore bysi mala pouzit aby ta precistaili .. pripadne okupat sa vnich...