poradte mi, mam tazkosti tam dole

Príspevok v téme: poradte mi, mam tazkosti tam dole
color_yellow

ahojte. uz asi mesiac mam podrazdeny vchod do posvy, zrejme mykoticka infekcia, lebo ma to aj svrbelo, palilo, mierne napuchnute bolo. Samozrejme davala som si canesten masticku, potom prisli kramy, vlozky a nejak sa nedalo mastit, cim sa mi asi liecba predlzila, este stale to mam :( okrem toho ma uz dlhsie boli v podbrusku, resp. ako keby krcok, alebo posva, niekedy aj maternica,..taky zvlastny tupy pocit. proste neviem co sa deje :( mam podrazdenu pokozku aj v okoli genitalii, cervene to je. Beriem HAK uz 2-3 roky (diane). partnera mam 6 rokov, ale poslednu dobu mi 3x zahol, co som zistila az teraz bohuzial. Viem ze pouzil kondom, ale aj tak sa bojim, ze to bude mat nejake dosledky v podobe nejakej sex.prenosnej choroby. Hlavne ak tie zeny boli len slapky z "pokecu" :( Nezvladam to uz.. poradte mi. prosim

miruska258

vies co pozri stranku Zdravie z Božej lekárne.... je tam vsetko mozne bilinky ktore bysi mala pouzit aby ta precistaili .. pripadne okupat sa vnich...

color_yellow

no mne tiez odporucala rosalgin ale povedala ze mozno mi to bude neprijemne tak si mam kupit probiotika a tie som nevedela zohnat co mi odporucala, takze som ostala len na canestene. Co ja viem, ci moze robit ster, netusim,... :( len ona povedala ze najskor to preliecime a potm urobime komplex.vysetrenie.
A ano mam to uz dlho, a celkovo aj tie bolesti, take som este nemala.
Tiez mam len tohto partnera, ineho som nemala, je moj prvy, aj ja som bola dlhy cas jeho prva :( ach boze

malickaaaaa

Takze to uz mas 3 tyzdne?? mohla si si robit tiez vyplachy z rosalginu...
vytok nemas ziadny??
ja som mala to iste par mesiacov dozadu, tak ako hovoris palenie a svrbenie a vera neviem kde som to chytila... :( (partnera mam len jedneho)
a to ti nemoze urobit ziadny ster ani nic??

color_yellow

dakujem za odpoved.

Uz som objednana na stvrtok, ale ide o to, ze uz pred asi 3 tyzdnami som bola, ale nemohla ma vysetrit, prave pre tu infekciu, povedala ze sa najskor musim preliecit, tak mi odporucala canesten, co som si aj snazila natierat, okrem obdobia menstruacie. No bojim sa, ze pokial to mam rovnake, ako predtym, opet ma nevysetri. :( chcela mi robit kompletnu prehliadku ale pre tu infekciu, co podla nej mam silnu, to neslo :(

malickaaaaa

Ahoj tak najlepsie by bolo keby si navstivila doktora lebo takto sa asi do poriadku nedas...
Necakaj a chod cim skor... dufam ze budes ok.
(a toho tvojho cava nakop do riti!!!)