Vidim mrtvych ludi...

Príspevok v téme: Vidim mrtvych ludi...
danka20

Dobry den,potrebovala by som poradit,ale velmi..mam dost problem,zijem s priatelom uz 4 roky,na zaciatku vztahu sme byvali oddelene samozrejme s rodicmi a tak..nikdy som nemala ziadne problemy so spankom ani nic podobne,ale asi pred pol rokom som zistila,ze mam strasny strach zaspavat,nieto este spat a zobudzat sa sama..ja viem ze je to sialene,ale mam strasne sny..ono to bud su velmi zive sny,alebo realita,pretoze ja mam otvorene oci,vidim ludi ktori su davno mrtvi,niektorych poznam,inych nie,nemozem sa vtedy hybat,som ako zhypnotizovana a ked sa ku mne priblizuju tak od strachu znova upadam do hlbokeho spanku,poradte mi prosim,priatel o tom nevie,vysmial by ma,a ja sa desim ked bude mat odist na pracovnu cestu alebo niekam,poradte prosim len nie psychiatra... dakujem vam

Kvety zla

streamer si trosku vedla...
ja som prezila aj spankovu paralyzu aj lucidne sny, a je to nieco uplne ine... je mozne ze je to prepojene a ze je pravdepodobnejsie ze ked sa ti stane jedno ze sa stane aj druhe... no rozhodne to nie je to iste.
spankova paralyza je hnus. mas pocit ze si hore, mas otvorene oci, vsetko vidis. no pritom prezivas strasne silne pocity (pocula som ze mozes prezivat negativne aj pozitivne, ja som prezivala hnusne negativne a to neskutocny pocit strachu, taky, ze myslis ze sa zblaznis). pri tom mozes prezivat halucinacie (vraj su castejsie sluchove, no ja som mala vizualne - videla som biele postavy).
okrem toho som mala aj take nocne mory ze sa mi striedaly strasne silne pocity, tak rychlo: z euforie do strachu, do depresie... zo strachu do euforie. netrvali dlho, vacsinou som sa potom zobudila s hnusnym pocitom, ako po nocnej more.
no a lucidne sny s tym nemaju nic spolocne - su vacsinou velmi prijemne, niekedy eroticke (predstavte si ze mozete robit uplne co chcete, lebo viete ze je to sen...). no a obcas sa mi sniva ze lietam, aj v lucidnom sne, a to je tiez skvele... lebo pointa lucidneho sna je, ze si uvedomujes ze snivas a zrazu mozes v sne robit cokolvek. je to skor pravy opak spankovej paralyzy... v tej si hore, no nemozes sa pohnut, a je ti zle. v lucidnom sne ti je super a mozes robit co chces. :)

o, a este, lucidne sny som zacala prezivat az v neskorsom veku, v zaciatkoch puberty, trvaju doteraz (mam 18).
spankova paralyza mi vymizla v takych piatich rokoch. no doteraz prezivam velmi realisticke nocne mory.

streamer

To ze sa nemozes hybat je spankova paralyza, stava sa to pri lucidnych snoch... ak je to zivy sen (lucidny sen) tak je to nic a vies to lahhko poriesit... este to moze byt tzv. Astralna projekcia (astralne cestovanie) ... hod do googla a nastuduj si tento jav... neni sa coho bat, ja sa to snazim umelo vyvolat a neda sa :-)

miruska415

takze to ze sa mi sniva o mrtvom spoluziakovy je normalne a to je akoze dar takto to zacina a to ze citim mrtvych dakedy pri sebe je normalne

fgf

Neviem aky je rozdiel ked sa niekomu sniva o zivych alebo o mrtvych - preco si myslite, ze v tom druhom pripade sa vas snazia kontaktovat mrtvi? Dalej, exorcizmus je vymysel - nepride vam cudne, ze vsetci ludia, ktori boli udajne posadnuti, su krestania? A Cesnaky pod vankus, palenie sviecok a vsetky podobne nezmysly funguju len preto, lebo tomu verite(hoci len podvedome). Vsetko je to vo vasich hlavach.

Lillien2

Ani si nestíham prečítať všetky články, tak sa to tu plní. Takže k otázke- paralýza spánku. Jedna možnosť. A o tej druhej sa tu celý čas rozprávate.

Vidieť duchov je dar. Spočiatku veľmi šokujúci no ako natruc všetko začína práve snami. I ja som si prežila svoje nočné mory, živé sny, zaseknutie v snoch a všeličo možné. Ak máš dar, bude to pokračovať. Prídu i podvečer alebo ráno, napokon i cez deň. No okrem tých zlých vecí je tam kopec krásy takže sa netreba báť, je sa na čo tešiť ;) Veľmi účinný prostriedok pre teba je - zahnať strach. Keď im ukážeš, že sa bojíš, budú ťa rozožierať. Každý z nás máme energetické centrá, nakoľko sme živý, prúdi v nich (alebo by aspoň mala) nepretržite energia. Túto energiu uväznení mŕtvi potrebujú k fungovaniu. Ak im ukážeš že si slabá, máš strach...tak hops a už sú jednoducho a ľahko v tebe a živia sa z tvojej energie. Ak ich pribúda alebo ak sa priživuje dlho, začne okrem ezoterického upadať i psychické a následne fyzické telo. Vtedy je už potrebný exorcista. Sama som si tým prešla a vlastne stále prechádzam. Od mala to vnímam, cítim, občas i vidím, no vždy som sa bála. Dostalo ma to, mám vážne zdravotné problémy, lekári mi za 7 mesiacov nezistili príčinu a jediný kto mi naozaj pomohol bol až exorcista. Musíš byť silná a keď sa ti zjavia, skús sa skôr nahnevať ako báť. Hnevaj sa že ťa budia a nedajú ti spať, ukáž im kto je tu pán. Ak im chceš pomáhať musiíš byť na to silná a pripravená. Nepotrebuješ psychiatra ani psychológa. Potrebuješ silu, vieru a pevnú vôľu. Skús páliť v byte sviečky- vždy nepárny počet!- a vždy si povedz: tieto sviečky pálim na očistu tohto bytu. Nechaj ich dohorieť. Skús nosiť kryštál pri sebe, vo vrecku alebo nejaký náhrdelník. Ruženín dobre chráni, ja osobne zbožňujem ametyst, skús si načítať aký je najlepší pre teba. Sťahuje väčšinu zlých energií,ale každý večer ho musíš očistiť od toho svinstva pod prúdom studenej vody. Ak tvoj strach nevieš zdolať, alebo sa stav zhoršuje, skús reiki. Je to čistenie a odblokovanie energetických centier nášho tela. Staneš sa vnímavejšou, citlivejšou zmyslovo aj mimozmyslovo. Mne to tiež veľmi pomohlo na vnímanie iných svetov z inej stránky. Pretože okrem tych mŕtvych otráv je tam svet plný anjelov, víl a iných bytostí, ktoré sú nádherné a nadchnú. Skús pred spaním požiadať archanjela Michaela nech ťa v noci stráži. Možností je veľa, naštuduj si niečo z ezoteriky ;) Rok 2012 sa blíži, nie netvrdím že bude koniec sveta, no z ezoterického hľadiska je to prelomoví rok. Nezdá sa vám, že je v poslednej dobe príliš veľa nešťastia vo svete? Veľa chorôb? A veľa ľudí ktorí si práve uvedomujú svoj dar a svoju úlohu v nasledujúcich rokoch. Kto vie, možno i ty máš veľký dar ;)

Ve

no ak máš pocit, že je naozaj pri tebe, tak sa pýtaj...on ti to povie...

chodia za človekom...a vkuse mu niečo hovoria..je dobré ich vypočuť, nič viac nechcú...potom je dobré to aj zrealizovať, alebo odovzdať odkaz...ak sa to niekoho týka..

Veronicca

No mne sa minuly rok cely marec snivali divne sny... boli to len take mozno minutove zablesky ale boli strasne zive, doteraz si ich pamatam dost podrobne...napriklad, ze som bezala po ulici domov, rukami som mala zakryte usta aj nos a strasne tazko sa mi dychalo, s kazdym nadychom som citila neskutocnu bolest v hrudniku a cele hrdlo ako keby mi to rozozieralo...dalej sa mi snivalo o zene co bola uplne cela v ciernom a okolo hlavy mala ciernu satku omotanu...stala pred zrkadlom, nacahovala sa za nim a ked sa ho dotkla tak ono prasklo...alebo chlapec v noci otvaral nejake velke drevene dvere a vosiel do kostola, kde boli v strede ludia zhromazdeni okolo ohniska a akurat tam hadzali kriz...alebo zastup ludi v nejakom lese kde boli uplne vyschnute stromy a objavil sa pred nimi potocik...niektori sa rozutekali aby sa napili lebo boli strasne vycerpani a potom som uz len videla ako padali mrtvi...alebo dievca co liezlo na vysoky komin...bolo to velmi vysoko, nebolo vidiet ani zem, len viem ze okolo nej boli sive oblaky a padal tam sivy sneh /ak to bol sneh/...a este mnoho inych...doteraz neviem co mohli znamenat ale hned ako skoncil marec tak aj tie sny prestali...chvalabohu...