Vidim mrtvych ludi...

Príspevok v téme: Vidim mrtvych ludi...
danka20

Dobry den,potrebovala by som poradit,ale velmi..mam dost problem,zijem s priatelom uz 4 roky,na zaciatku vztahu sme byvali oddelene samozrejme s rodicmi a tak..nikdy som nemala ziadne problemy so spankom ani nic podobne,ale asi pred pol rokom som zistila,ze mam strasny strach zaspavat,nieto este spat a zobudzat sa sama..ja viem ze je to sialene,ale mam strasne sny..ono to bud su velmi zive sny,alebo realita,pretoze ja mam otvorene oci,vidim ludi ktori su davno mrtvi,niektorych poznam,inych nie,nemozem sa vtedy hybat,som ako zhypnotizovana a ked sa ku mne priblizuju tak od strachu znova upadam do hlbokeho spanku,poradte mi prosim,priatel o tom nevie,vysmial by ma,a ja sa desim ked bude mat odist na pracovnu cestu alebo niekam,poradte prosim len nie psychiatra... dakujem vam

mirka 23

Dobra vila, nevadi že stara, ale zaujimava tema. podstatne je, že doma nikdy nie si sama :-) je to normalne. Su tu bytosti ktore ešte neprešli na "druhu stranu", tak buďme tolerantni :-)))

dobra vila

Hm, tak ma napada "smiesna" prihoda. Mala som obdobie, ked som nevedela zaspat - musela som si zapinat pri hlave tu solnu lampicku. Uplna tma ma desila. Takisto som stale zaspavala otocena smerom do izby, aby som videla, ked sa nieco "deje" :D. V jednu noc som si povedala, ze stacilo a vypla som si solnu lampu. Zaspala som a presne v tu noc, ked som ju prvy raz vypla (no, prosim vas, co je to uz za nahodu!!), sa mi zvalili knihy z policky na zem!! Skoro som vyletela z koze. Hmatala som po lampicke a iba som pozerala ako puk, ze ako je to mozne. Hned som mala znova problemy so spanim. Ja som to vsak vtedy spominala aj priatelovi a on sa pousmial, ze je to iba obycajna nahoda. Na to mi spadla figurka z policky (vazeni, ja si fakt nevymyslam! :D ). To uz pozeral ako vyorana mys aj on!! A tym to asi haslo... o dva mesiace na to mi zomrel dedko, ale pochybujem, ze by to malo nejaky suvis.
Ale mne sa zaujimave veci deju stale... Ked mi umrela babicka, povedala som, nech mi da nejaky znak, ak je tu - zvalila sa flaska Bonaqui polozena pri chladnicke. Skutocne... ja v taketo veci verim, aj ked o posmrtnom zivote mam taku tu vlastnu teoriu.
No, trocha som odbocila do offtopicu. Co sa tyka tvojich problemov, myslim, ze snivas. Zobudis sa a ten sen ti pride este tak realny, ze ta paralyzuje. Toto sa mi stalo iba raz, a fakt to bolo priserne desive, jasne si to pamatam, takze ti ozaj nezavidim... ono to prejde, len sa musis upokojit myslou aj ty. Mne aby som lepsie zaspavala pomohlo trocha i to, ze som sa dobre vystavila pred spanim cvicenim a pod. drzim palce, je to iba sen :)

cajik

neviem si spomenut ako sa tento jav volá, ale v istej faze (hladine) spanku sa vam moze zdat, ze ste sa uz zobudili ale nemozete sa pohnut, ze su okolo vas vselijake bytosti, mozte pocut rozne zvuky atd. mate pocit akoby ste boli zobudeni ale v skutocnosti SPITE... takze su to len sny :)

lulu73

Toto je už pomerne stará téma, ale mohla by sa danka20 ozvať, čo má nové? Myslím, že by nás to viacerých zaujímalo.

zvlastne sny

no tak chcela by som sa nieco spitat ...mne sa snivalo ze som bola na pohrebe cudzemu muzovi mal cierny oblek..a tak zvlastno namna pozeral on ked bol vtruhle ja som ho videla ale iba ja nikto iny...velmi blny pocit..nieco mi hovoril ale potom som sa zobudila prosim vam co to moze znamenat prosim odpiste mi

slappy

Mozno si medium a ty mrtvy chcu od teba iba pomoc,aby sa mohli dostat na druhu strnu..ale ked to mas len vo snoch tak to je mozno ozaj iba ze mas blbe obdobie..keby sa ti objavovali aj cez den,asi by som sa obratila na exorcistu..
teraz trochu od temy-mamina ma krstneho ktory chodieval za jednym liecitelom,sice neviem preco,mozno aby mu pomohol zvladnut jeho dar,pretoze on vie kedy niekto zomrie,myslim ze to nevie u kazdeho..ale co mal kamarada tak ten isiel lietat na vetroni a on mu povedal nech tam nejde,ze sa uz nevrati,a ten kamarat naozaj spadol a zabil sa..alebo dva tyzdne pred mojej prababky smrtou to povedal ze zomrie..a takychto veci co sa mu stalo bolo viacej..este musim podotknut ze on je velmi veriaci,tak asi preto bol takto obdarovani..inak mnohy ho povazovali za blazna aj tam bol chvilku..ale jeho rodina vie ze neni blazon,pretoze nam to uz vela razy dokazal!!!

neso

O tento jav som sa aj ja zaujimal...
Uz som to zazil a tak som o tom zacal viac zistovat.
Zistil som ze tesne pred zaspatim je velmi kratky a zriedkavy jav kedy clovek moze vidiet uplne vsetko! Trva to kratky cas a clovek nespi a dokonca sa niekedy moze aj hybat. Niektory ludia sa posadia a obzeraju sa po ludoch a tovoroch v ich izbe. Udajne je to len fantazia ktora je velmi silny nastroj ktory nam pomoze ale mnoze byt aj proti nam...
Naucil som sa to ovladat a uz sa mi to dlho nestalo. Dokonca viem ze duchovia a ine strasidelne veci neexistuju tak ked sa bojim tak si v hlave hovorim ze je to len fantazia a nic sa mi nestane. Zabera to!!!

alpha

skus sa im v mysli prihovorit a byt priatelska priprav si vopred nejaky fixny monolog a snaz sa im pomoct nie je nahoda ze si vybrali teba skus byt k nim mila ...druha vec je ze mozno v byte kde sa ti to stava sa v minulosti stalo nieco zle je tam nahromadena negativna energia..alebo nieco potlacas...pomoze psychoanalytik ...alebo sa ti stalo nieco zle,nebola si znasilnena?pocit hnevu viny a potlacanej zlosti mozu toto sposobit...si veriaca? to moze mat vplyv na tieto zalezitosti...mnoho veci, ktovie co je tvoj pripad spoj sa s parapsychologom..niekedy pomoze ked knaz napise na prah dveri nieco svatenou kriedou napis ci sa to zlepsilo