Vidim mrtvych ludi...

Príspevok v téme: Vidim mrtvych ludi...
danka20

Dobry den,potrebovala by som poradit,ale velmi..mam dost problem,zijem s priatelom uz 4 roky,na zaciatku vztahu sme byvali oddelene samozrejme s rodicmi a tak..nikdy som nemala ziadne problemy so spankom ani nic podobne,ale asi pred pol rokom som zistila,ze mam strasny strach zaspavat,nieto este spat a zobudzat sa sama..ja viem ze je to sialene,ale mam strasne sny..ono to bud su velmi zive sny,alebo realita,pretoze ja mam otvorene oci,vidim ludi ktori su davno mrtvi,niektorych poznam,inych nie,nemozem sa vtedy hybat,som ako zhypnotizovana a ked sa ku mne priblizuju tak od strachu znova upadam do hlbokeho spanku,poradte mi prosim,priatel o tom nevie,vysmial by ma,a ja sa desim ked bude mat odist na pracovnu cestu alebo niekam,poradte prosim len nie psychiatra... dakujem vam

milli

Dievcata, asi ste prekrocili (mozno nevedomky) prah dveri, ktore nie su pre cloveka urcene. Riesenie vsak nie je u cloveka, lebo su to "javy", ktore sa deju mimo cloveka a jeho vole a nevie ich svojimi schopnostami ovplyvnit. Clovek uz odskusal v minulosti vselijake metody na ich odstranenie, je vsak otazne, nakolko su ucinne. "Metoda", ktorej verim, vsak nespada do ramca tohoto fora, takze neviem, ci vam budem moct podat radu po tejto stranke.
Pre danku20: nezaoberal sa niekto vo vasej rodine, alebo tvoj priatel spiritizmom ("vyvolavanie duchov")? Ak sa ti da, spytaj sa ich na to...

cakik

Tiež sa bojím sama spať od úmrtia mojej babky a uja. Prisnijú sa mi. Babka na mna iba pozrela.Uja som počula ale nevidela. Neviem či by mi vedel niekto vysvetliť čo tým chcel povedať. Popíšem to. Bola som s príbuznou v jeho kuchyni a niekto doniesol tučnú kuru, že nám ju posiela on, aby sme ju uvarili. Povedal, že on takých sliepok má dosť len o nich nikto nevie. A odrazu som sa ocitla akože pred kurníkom, ktorý bol zamaskovaný a tam boli naozaj velmi velké sliepky. Potom, že spadol trám na jeho dome a tam bol mešec peňazí. Potom, že som robila nejakú hostinu (asi svadbu) a moja mama mu núkala jesť a on povedal, že ja ho tak hostím a on mi nič také nedaroval velké. Nepripisujem tomu už význam. Velmi som sa po jeho smrti trápila, že som mu nepomohla a možno som mohla. Pri babke som sa trápila, že sme sa nerozlúčili. Je zaujímavé, že v deň jej smrti som sa zobudila okolo 4 hod. ráno. Od vtedy sa zvyknem budíť v tomto čase a je to už druhý rok. Tiež chcem poprosiť puperdulu o ten kontakt na roho páno čo o ňom píše.

denisa

Bojím sa sama spať.Neviem prečo, ale obávam sa, že príde niekto z iného sveta ku mne a ja ráno nebudem medzi živým a kto ma nájde alebo, že prežijem a budem doživotná kalika. Tieto stavy mám od kedy mi zomrela babka a krstný. Aj sa mi prisnili ale nehovorila mi babka nič iba pozerala. Krstného som nevidela ale počula ako mi rozprával.

majocka

mojej mamke sa stalo to iste. vo sne videla mrtvu rodinu (teda svojich rodicov, surodencov...). ibaze oni jej predpovedali, ze kto zomrie, alebo ze co sa stane. bolo to hrozne. moja sestra tiez videla vo sne starych rodicov. ale oni jej len naznacovali, ci su v nebi, alebo este nie. ja zatial tie skusenosti nastastie nemam. bala by som sa. modlila som sa, aby som to nezazila.

poperdula878

ahooj,ked som bola mala, tak som to tiez prezivala, stale som videla mrtvych z nasej rodiny, hlavne v zivych snoch, niekdy som aj strasne kricala, ze som vsetkych zobudila. ale starka mi dala pod vankus dva prekrizene noze, ja si uz nepamatam ake boli, ale mozu byt aj priborove a strucik cesnaku, to zabralo. odvtedy, ak sa mi aj niekto prisnije, alebo prividi, tak to je mrtvy, kt.nado mnou bdie, tzv..anjel, a viem to aj podla toho, ze je cely biely alebo ma okolo hlavy bielu, alebo taku zltkastu auru, tych sa nemusis bat.a mozem povedat, ze rodicia so mnou boli pri roznych lieciteloch, ale len to zabralo, no a teraz poznam jedneho stareho pana, ku ktoremu chodievam, on vie vsetko odrobit, dokonca sa vas ani nemusi dotknut a povie vsetko od minulosti az po buducnost a vie aj liecit a neberie vobec peniaze, co mu date, tomu date, nepyta nic a chodi po celom svete, zije v takom zapadakove, ak by ste chceli kontakt, tak mi napiste.papa

eliiii

mne sa tiez snivalo pred niekolkymi rokmi a to viackrat,ze som bola ziva a cakala som,ze ma pochovaju.Bolo to neprijemne.

sasa

no iste, ja sa tiež nestarám o iných ľudí v tom zmysle, či ubližujú, a ja?myslím,že ubližujem asi tak,že som osobnosť, ktorá si jednoducho so sebou nenechá všetko robiť..
a úmyselne ubližovať nechcem,vtedy sa radšej stiahnem a nechám tak, a nakoniec z toho mám vyčitky ešte k tomu všetkému ja, že možno som ajtak ublížila.. je to ťažké

brunuska

no ja sa nestaram ci to trapi inych,nezaujima ma to-ja sa staram o to aby som ja mala fajn zivot bez problemov-mna to trapi a ci to trapi inych ma netrapi.existuje na to metoda zvana hypnoza-na zistenie minulych zivotov a karmickych hriechov-ale zaklad je ten-neublizovat ani fyz.ani psych. a pokial som uz ublizil odcinim-ospravedlnenim,pomocou inym. neublizovat a pomahat-nezistne samozrejme.

sasa

no hej, karma je karma,ale ako odčiniť to, čo sa stalo bohvie kedy..
a neviem ani čo sa stalo,a potom človek neubližuje len vedome, ale aj nevedome, nedá sa každému vyhovieť, a čo s tým ?niekoho, kto ubližuje úplne bežne, takéto veci vôbec netrápia, tak potom o čom to je?