Ahojte,
mozno je to trapne ze sa to pytam, ale zacala som brat antikoncepciu lebo mam priatela ale neviem ci ked bereim tabletky tak sa moze do m na urobit.. nemozem ostat tehotna? pocula som ze pred koncom brania tabletiek nesmie do mna sa urobit a potom ked zacnem brat tak az po prvych troch tabletkach sa moze.. prosim poradte niekto .. dakujem
Moze sa do mna frajer vystriekat ked beriem antikoncepciu??
anjelik a ty si vobec bola u lekara??? nechapem naco beru ant baby, ktore si nevedia jednak pribalovy letak precitat a ktore nepocuvaju gynekologicku!!!! Ja ked som si davala prvu antiku predpisat, POL HODINY mi vykladala a kreslila obrazky ako to mam brat, ake su ucinky, ake su hrozby a podobne. Nechapem vobec tomu, co za blbost si napisala, takze ti neviem odpovedat na tvoju otazku. Ak mas akekolvek otazky, chod za gyndou
no a čo - ja som tam nižšie NEPÍSAL, že by som tomu nerozumel JA...
anjelik10000: ano je to maximalne trapne pytat sa taketo otazky. envies si tuto odpoved najst v pribalovom letaku, alebo u lekara, ale zato si vies vyhladat toto forum a zalozit tuto temu s tou trapnou otazkou
VTomi, ked tomu nerozumieš, nereaguj radšej ..
však má predsa doktora, čo jej tie lieky predpísal, nie?? základné otázky sa má spýtať hlavne jeho..resp.on ju má so všetkým oboznámiť ..
pre Boha, ved to nie sú lentilky, čo sa rozhodla brať len tak pre zábavu a za to, že je to "v mode" ?!?
no a keď tomu presne nerozumie a hlavne, že nemá s tým skúsenosť, tak sa nemôže ani opýtať? resp. musí dostať hneď takú odpoveď? Prečo jej neodpovedať radšej konkrétne a seriózne??
sorry, ale súhlasím s whee_ee..
ked niekto začne užívať niečo také, ako je hak, mal by vedieť, ako vlastne funguje!!
Ja som nikomu nenadávala. Ale keď si raz chcem začať dopovať telo hormónmi, informujem sa u lekára a prečítam si príbalový leták. Nie sú to lentilky.
whee_ee - a načo takýmto štýlom vynadať? Hm?? Slečna sa pýtala z opatrnosti, je v tejto oblasti zrejme neskúsená. Tak jasné, že keď je na pochybách a bez dostatočej praxe a teda takto nezorientovaná, že sa teda opýta aj verejnosti.
ocividne pribalove letaky sa davaju do krabiciek pre pripad ze clovek si nema cim utriet rit :D