Moze sa do mna frajer vystriekat ked beriem antikoncepciu??

Príspevok v téme: Moze sa do mna frajer vystriekat ked beriem antikoncepciu??
anjelik10000

Ahojte,
mozno je to trapne ze sa to pytam, ale zacala som brat antikoncepciu lebo mam priatela ale neviem ci ked bereim tabletky tak sa moze do m na urobit.. nemozem ostat tehotna? pocula som ze pred koncom brania tabletiek nesmie do mna sa urobit a potom ked zacnem brat tak az po prvych troch tabletkach sa moze.. prosim poradte niekto .. dakujem

Kačulka00

Mam 18 rokou a chcem sa opitat ci sa môžem spravit do frajerky ked mam kondom ake je tam riziko otehotenstva :) dakujem za nejake rady

summerdreams

whee_ee nic v zlom ale moja priatelka ma tiez antikoncepciu a v ziadnej som sa nedocital otom ze sa moze partner do zeny vystriekat tak je logicke ze sa to pyta verejnosti ....

Kvety zla

hovado ty si dilino? samozrejme ze ziadny sposob antikoncepcie nie je stopercentny. ak par pouziva kondom ani sa nepozastavi nad tym ci partner moze alebo nemoze ejakulovat, a pri tom je riziko otehotnenia s kondomom ovela vyssie nez s hormonalnou antikoncepciou. neviem preco sa ti zda pojem "chrani pred nezelanym tehotenstvom" siroky. presne specifikuje to, co hormonalna antikoncepcia robi, ak sa uziva tak ako sa ma.
osobne nepoznam ziadnu zenu ktora otehotnela ak nezabudala brat tabletky.

hovado

Ale v pribalovom letaku nie je napisane ze sa vam moze priatel do vaginy vystiekat!! ale ze ste chranena pred nezelanym tehotenstvom..siroky pojem...a vela zien otehotnelo aj pri uzivani HAK

Kvety zla

Ak si zacala brat tabletky v prvy den menstruacie, si chranena pred otehotnenim okamzite. Tvoj partner moze pocas styku ejakulovat a ty neotehotnies, pretoze HAK zabranuje uvolneniu vajicka (ovulacii). Ak si zacala brat HAK neskor nez v prvy den menstruacie, prvych 7 dni sa musite chranit este aj inac (napriklad kondomy). Ak beries tabletky pravidelne, kazdy den, v tu istu hodinu, si chranena aj pocas 7 dnovej pauzy pocas ktorej nastava krvacanie (pseudomenstruacia). HAK sa berie na to, aby zena neotehotnela, je to sposob antikoncepcie, ziadne ine sposoby nie su potrebne (samozrejme HAK nechrani pred pohlavne prenosnymi chorobami a preto ak mas podozrenie ze by si mohla byt pod rizikom z nakazenia sa, pouzivaj aj kondom).
Nevahaj sa spytat lekara ak mas nejake otazky, on ti predpisuje lieky a mal by ti dat vsetky potrebne informacie.

dana660xz

keby sme si vsetci citali pribalove letaky a vedeli kupovat tehotenske testy, polka fora na zdravi by bola mrtva.