Po akej dlhej dobe vzťahu/chodenia ste s partnerom začali bývať? Sú 4-5 mesiacov málo? Zaujímajú ma len vaše názory alebo skúsenosti, nepýtam si povolenie alebo niečo podobné ako to tu veľa krát býva :D
Bývanie s priateľom
my sme spolu uz dwa a pol mesiaca sme spolu kazdy den aj ked iba na vecer... a nevieme bez seba zit aj ked sa obcas pohadame rozmyslame nad tym ze by sme tiez spolu isli niekam byvat no snad vsetko vide a bude to klapat tak ako do teraz...sice mame s toho obaja strach.. ako co bude... ale snad bude vsteko ok a vide to neviem ake to bude kedze som este nikdy nezila so ziadnim partnerom.... ale ako tak citam tak da sa vsetko zvladnut ked naozaj clovek miluje :)
stalos a uz niekomu ze prave po spolocnom byvani sa vztah rozpadol?
to je predsa individuálne... To, či vám to neskôr vyjde, alebo nie, nezáleží od toho, po akom čase ste začali spolu bývať, ale od toho, ako vám to v domácnosti bude klapať. Ja osobne by som to s bývaním nesilila, aj keď v čerstvom vzťahu po tom dvaja túžia, byť stále spolu, ale treba si užiť to čaro "schádzania sa" a randenia... ak vám to vydrží, v budúcnosti na tie časy budete spomínať s úsmevom. Okrem toho, čím skôr sa nahrniete do jedného bytu, tým viac strielate naslepo a potom môžu nastať nepríjemnosti so sťahovaním sa naspať a pod...
po 9 mesiacoch a nelutujem :)
uf,nejako skoro nie par mesiacov ?:) ja som po roku a pol stale doma...nebyvam s nim..a ani by som nebyvala :)
Tak on to začal riešiť, keď sme ešte neboli spolu a minule sa ma opýtal, či tam chcem bývať s ním, lebo sám tam nechce ísť :D ... a je to v takej menšej dedinke, blízko KE, kde (zatiaľ) obaja bývame. V tej dedine kedysi býval a má tam kamarátov, takže je to blízko všetkých plus príroda, pokoj :)
Chantalka nájdeš si lepšieho a nebudeš ani ty výnimka :)
my sme asi po 2 alebo 3 mesiacoch začali spolu byvat tak, že ja som k nemu chodila na víkendy. normálne byvat sme spolu začali po 4 rokoch.
Tak ja sa len pridam so skusenostou. Byvala som s priatelom 3,5roka, predtym skoro rovnaka doba chodenia. No a momentalne po 3,5roku byvam znova u rodicov, kedze moj \"drahy\" venoval posledneho 3/4roka inej zene a prisla som na to le nedavno. Ale ako pisete, spolocne byvanie je neprekonatelne, ale nemusi to vzdy dobre dopadnut. SAMOZREJME VAM PRAJEM ABY VAM TO VSETKYM VYSLO A JA SOM BOLA LEN VYNIMKA :) .