Bývanie s priateľom

nelllllyyyyy

my sme spolu uz dwa a pol mesiaca sme spolu kazdy den aj ked iba na vecer... a nevieme bez seba zit aj ked sa obcas pohadame rozmyslame nad tym ze by sme tiez spolu isli niekam byvat no snad vsetko vide a bude to klapat tak ako do teraz...sice mame s toho obaja strach.. ako co bude... ale snad bude vsteko ok a vide to neviem ake to bude kedze som este nikdy nezila so ziadnim partnerom.... ale ako tak citam tak da sa vsetko zvladnut ked naozaj clovek miluje :)

Milky

S mojou zenou sme zacali hned v prvy den. Dal som jej kluce od mojho bytu, povedal ze zbytocne si mozeme vymienat milion emailov, ked do 5 dni hned uvidime, ako to skutocne bude..
Mimochodom, o 3 mesiace nato bola svatba..

miselka007

ahojky, tak ja som s priatelom rok a pol a zacali sme spolu byvat hned po mesiaci ako sme sa zoznamili.Jednoducho sme to tak obaja citili a tuzili sme po tom... a byvame spolu doteraz a sme velmi stastny.

Tak vam drzim palceky aby vam to vyslo :)

Šejla

to je predsa individuálne... To, či vám to neskôr vyjde, alebo nie, nezáleží od toho, po akom čase ste začali spolu bývať, ale od toho, ako vám to v domácnosti bude klapať. Ja osobne by som to s bývaním nesilila, aj keď v čerstvom vzťahu po tom dvaja túžia, byť stále spolu, ale treba si užiť to čaro "schádzania sa" a randenia... ak vám to vydrží, v budúcnosti na tie časy budete spomínať s úsmevom. Okrem toho, čím skôr sa nahrniete do jedného bytu, tým viac strielate naslepo a potom môžu nastať nepríjemnosti so sťahovaním sa naspať a pod...

GladyS

Tak on to začal riešiť, keď sme ešte neboli spolu a minule sa ma opýtal, či tam chcem bývať s ním, lebo sám tam nechce ísť :D ... a je to v takej menšej dedinke, blízko KE, kde (zatiaľ) obaja bývame. V tej dedine kedysi býval a má tam kamarátov, takže je to blízko všetkých plus príroda, pokoj :)
Chantalka nájdeš si lepšieho a nebudeš ani ty výnimka :)

margaretka14

my sme asi po 2 alebo 3 mesiacoch začali spolu byvat tak, že ja som k nemu chodila na víkendy. normálne byvat sme spolu začali po 4 rokoch.

chantalka198

Tak ja sa len pridam so skusenostou. Byvala som s priatelom 3,5roka, predtym skoro rovnaka doba chodenia. No a momentalne po 3,5roku byvam znova u rodicov, kedze moj \"drahy\" venoval posledneho 3/4roka inej zene a prisla som na to le nedavno. Ale ako pisete, spolocne byvanie je neprekonatelne, ale nemusi to vzdy dobre dopadnut. SAMOZREJME VAM PRAJEM ABY VAM TO VSETKYM VYSLO A JA SOM BOLA LEN VYNIMKA :) .