Bývanie s priateľom

slnecnica

A ako ste vyriešili otázku ,,kde bývať,,? Či ste volili mesto kde pracujete, či študujete, bližšie k rodičom, k priateľom?

GladyS

Jeej holky, ďakujem za vaše príspevky :) Ako ja by som s ním najradšej bývala hneď teraz (sme spolu skoro 3 mesiace), ale ešte nie je poriešený podnájom, tak sa nedá .. až o mesiac - dva. Ale už sa na to veľmi teším :) Prajem vám všetko dobré a aby vám to fungovalo čo najdlhšie :)

betusiiiik

..my sme zacali spolu byvat asi po pol roku vztahu a byvame spolu az doteraz, uz si ani neviem predstavit ze by sme spolu nezaspavali :) Teraz po skoro styroch rokoch planujeme svadbu :) takze urcite sa to da, byvat aj po kratsej dobe hlavne je ako to citis :))

dana660xz

moja osobna skusenost je takato. po 4 mesiacoch som zacala byvat s priatelom. sme spolu dodones, nelutujem to, ani som nikdy nelutovala. a ked sme zacali spolu byvat ja som bola student, on pracoval. ja so robila samozrejme tiez, ale aj chodila do skoly. je to fajn.

dev

:)) a ja si holky neviem prestavit, ze by som zas na druhej strane, byvala s priatelom tak malo.
Sme spolu rok aj 7 mesiacov...a od zaciatku byvame spolu, zijeme spolu, hadavame sa, bijeme, kricime, ale milujeme.

Mne zas pride uplne blby pocit ak nie sme spolu, alebo nevieme o sebe kde sme,
citime sa obidvaja potom akoby sme sa prestavali milovat...:))

Aj ked davam za pravdu, obcas pridu tyzdne, kedy mame vrchol tych vsetkych ponoriek, a potom znova pokoj a pohodka...aj ten stereotyp si uvedomujem ze raz za cas nastava, a trosku mam z toho aj strach, len ako stym sa popasovat..

GladyS

Presne aj my tak :) on pracuje a ja študujem :) ... len som mala trochu obavy, že či to u niekoho funguje po takej relatívne krátkej dobe, ale očividne hej, tak sa teším :)

CHICHINA

perfektne, lebo ja by osm sa zblaznila keby som mala byt s partnerom dva roky s tym ze kazdy den spolu. v tom pripade hrozi stereotyp.

a on pracuje, ja studujem, cize ak by sme boli napr trebars obaja studenti a stale doma nad knihami tak ma asi klepne :D

GladyS

Sme, ale cez týžde nie dlho a cez víkend sme spolu od piatku poobedia do nedele :D
A ako vám to zatiaľ klape? :)