Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problemy s laskou a osamelost

milli11

lost, ja som si prvykrat pri tvojom nicku predstavila serial Lost - Strateni. :D

Neviem, co by som chcela takeho partnera ako je moj otec.

Povahovo mozno, paci sa mi, ze je starostlivy a pohodar, ktory sa dokaze vela veci zasmiat. Ale nepaci sa mi, ked si zo mna striela a kontroluje ma , kam idem, kedy pridem.

Ale vyzorovo sa mi vobec nepaci. Niekedy som sa cudovala, preco si ho vobec mama vzala. :DDD

Podla coho si muzi vyberaju zeny? Coraz viac sa uistujem v tom, ze muz bud tu zenu chce alebo nechce. Medzitym su uz iba vyhovorky.

deniki

Lost,

tak vieš čo si pomyslím ja, keď si prečítam tvoj nick?

Že si stratený, alebo že niečo hľadáš a strácaš...neviem prečo.

Iba Katka

Videla som už veľa báb, ktoré neboli pekné a nemali núdzu o chalanov, ide často o to, ako sa prezentuje dievča a potom si chlap vzhľad až tak nevšíma - prípadne je oklamaní a nedostatky nevideli

lost

Ale obavam sa, ze take otazky z ust zien, ze napriklad "Nie som v tychto satoch tlsta?", tak tomu sa v zivote vyhnute NEDAAA :D

lost

Ale ja by som teda nechcel partnerku ako moja mama :D
Rozhodne nieeeeeeee.
A to mam mamu rad, ale len ako mamu, nechcem si predstavit, ze by som ju ale povazoval za partnerku.
kedze ma dost (pre vztah fatalne) nevyhody.
napr priserna starostlivost o domacnost, kecy na ucet mojho otca, ze sa stale pozera po inych atd.
Cize ta teoria je magirona ako kazda ina teoria uverejnena na bulvarnom platku pre "ako si najst vztah" hladacov ludi, co nevedia pouzivat vlatsny rozum.
tym nechcem nikoho urazit, len podotknut, ze take reci a tipy a rady su totalna hlupost na en en en entuuuu..

na margo toho, moj otec si nasiel UPLNE inu zeny ako je jeho matka. ale UPLNU, co sa vyzoru tyka a povahy UZ ABSOLUTNE totalne uplne inuuuu...

a ja v tom mienim pokracovat :D len dufam ze si potom nevyberiem taktiez inu povahu, ale k tomu horsiemu zmyslu :D

lost

zdradca

ale pozor :D sportiaky su neraz kvalitnejsie :P
minimalne su bezpecnejsie ;) (vystuz atd.. akurat vcera som kecal s jednym clovekom, komu velmi pomohla sportova vystuz po bocnom naraze na krizovatke, tj. nejaky starsi pan na "istote" si ho nevsimol)

len tak pre korekciu faktov :P

zdradca

muzi si vyberaju ako ked idu kupit auto
jedny chcu sprtiak aby sa mohli vystatovat a druhy zase stavia na kvalitu.
Tak aj muzi jedny chcu sexice hoc hlupe ako noc,ale atraktivne a iny zase rodinne zalozenu, s ktorou by ostali az do konca zivota.
Niekde som cital ze muzi su tak v detstve naviazany na svoje matky, ze v starsom veku si hladaju partnerku, aby sa co najviac podobala matke.Myslim povahovo,starostlivost o domacnost atak.....
Neboj ja verim, ze niekde zije aj druha polovicka toho pomyselneho srdiacka co caka ze sa stretnete.Daj tomu cas,laska si ta najde.Prilisne snazenie, ci umaranie sa v nejakych reciach, ze preco ma nik nechce co som az taka skareda,hlupa bla bla bla,je strata casu a na sebavedomi ti neprida.
A pamätaj ziadna zena neni skareda, ani horsia ako ta druha,len si musi verit,stale ma nejake plusy v com je vynimocna.A uz len pockat,aby aj tvoju vynimocnost niekto objavil.

Berunka

asi si "treba" pockat, kym cas samoty pominie a laska si ta najde. Samota nemusi byt nutne horsia, je to istota. Dokonca mi pride lepsia-prijemnejsia, nez zotrvavanie v neistom vztahu a narovinu, ziaden vztah nie je tak celkom isty.

lost

A to mam cely zivot len plakat? :D
Vcera ma zastavil jeden chalan na verejnom priestranstve lebo nieco chcel a ked sme sa tak bavili asi 10 minut, tak sa ma neustale pytal, preco sa smejem :D
Nevedel to pochopil, ale skoda ze sme si nestihli vymenit cisla !!
Nebrat zivot vazne predsa, treba sa aj bavit :)
A dufam ze neberies tie moje prispevky ako posmesne, proste len som si spomenul na posrche ked som precital tvoj nick :))
Ktovie na co si spominaju ludia pri mojom :D neviem, nebavia sa :D to je skoda :p