Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problemy s laskou a osamelost

beskyd

ludia si vyberaju partnerov podla toho ako su tito atraktivni u ostatnych aby si zvysili prestiz v komunite na ktoru su odkazani. nejake city a emocie by som tu nehladal, u ludi urcite nie.

lost

presne ako pise darleenka
existuje riesenie..
a to riesenie je najlepsie
sebavedomie (ale zdrave, nie prehnane, aj ked aj prehnane pritahuje ludi, ale nestoji to za to, lebo ti su falosni atd.. to je zla hra)
a velmi a aj dolezitejsia je sebalaska..

proste clovek sa ma pacit sam sebe (zdravo, nie prehnane, i ked to je kazdeho vec, do coho mi nic nie je)

proste ak bude clovek vyrovnany sam so sebou, tak bude OK, extremne dobry priklad je ten
www.youtube.com

je to "klise" ale je to tak.. proste aj ten "najskaredsi" a handicapovany clovek moze byt stastny.. isteze to nema take jednoduche ako clovek, co ma ruky a nohy a je pekny alebo az krasny..

ALE SAKRA, TO JE POINTA !!!!!!!!

mame ruky, mame nohy, a nie sme najskaredsi, tak kde je sakra problem ?!

trocha zivota do toho zivota (ci umierania? :D ) :P

ak ta nikto nechce, mas minimalne samu seba.. casom si ta ludia vsimnu.. aj ked prave v tomto case to velmi tak nemusi vyzerat..

darleenka

Podla vlastnej skusenosti viem povedat, že to, co robi člověka atraktivnym je z vacsiny percent jeho sebavedomie. Mám to odskusane aj na sebe a zaručeně to platí. Preto by som radila zvýšit sebavedomie a sebalasku a netrapit sa tým velmi. Mám kamaratku, ktorá je velmi atraktivna, ale pre svoje nízké sebavedomie ma velký problém nájsť si partnera a přitom nie je vobec ničím horsia odomna. Držím prsty v laske

Peterkos

samota1 ak chces tak mi napis na alexman111@azet.sk tam mozme popisat ohladom toho, mozno vymenit nejake rady skusenosti a tak

lost

heh to je ta sranda, neviem ako to nazvat, ale v zivote plati vacsinou toto:

ludia chcu to,co maju (alebo chcu) ini

a su za to ochotni dat (zaplatit) viac ako to realne ma hodnotu, len aby to mali (a nemal to ten iny)

toto pravidlo som sa naucil ked som chcel vydrazit par veci na ebay.. a veci na ktore niekto zacal prihadzovat, tak tie isli na dracku, i ked boli hodnotou uplne mimo, a tie kde nikto neprihadzoval, isli velmi pod cenu, a uplne nezrozumitelne, resp. nepochopitelne :D

a myslim ze to tak nejak moze fungovat aj v realite, resp. vo vztahoch..

cize mozno "cim atraktivnejsi niekto je, tym atraktivnejsi je" :D resp to je z "bohati budu bohatsi a chodbni chudovnejsi" cize atraktivny bude atraktivnejsi..

s triezvostou, ci 'spravodlivostou' alebo skor si dovolim povedat s PRICETNOSTOU to nema nic spolocne.

ale taky je svet a taki su ludia..