Ahojte, chcela by som sa spytat hlavne dievcat..., ze.. ake maju skusenosti s antikoncepciou??? ked ja by som aj cela brat.., a tak... ale sa bojiim, ze strasne priberiem, a budu mi vsade rast chlpy, :( ked aj moj frajer chce, aby som brala... :( hm??? ja uz neviem, je to 100% nemoze sa stat, ze predsa sa nieco stane, a aj tak ostanem tehotna, aj ked by som brala??? odpiste, dakujem
skusenosti s antikoncepciou
no chcem sa len opýtať či tu máte niektorá skúsenosti s náplasťami....???
ak chceš antikoncepciu a maš viac ako 15,alebo 16?no neviem presne,tak ti ju určite predpiše.to s tymi rod.neni pravda,aky suhlas?to som ešte teda nepočula od nikoho,možno v inom štate.ak by si išla ku gynekologovi,určite ti poradi,čo je pre teba najlepšie.su už rozne hak a maju nizky obsah hormonov,ale možu ich uživat aj mlade dievčata.skoč k dr.a hod snim reč.
no vidím, že tu z toho máte trochu zmatok... aby bolo jasné, gynekológ nemože povedať vašim rodičom nič čo sa týka vášho zdravotného stavu, pokiaľ máte viac než 15 rokov ! A čo sa týka antikoncepcie - záleží na ňom, či ju predpíše pred 18 rokom alebo nie, je to len a len na ňom, každý gyn je iný. Ale to nemože povedať rodičom, že ste si o antikocepciu žiadali.
popises mi ako sa ma podla teba spravne pouzivat kondom ? diky
Takze co sa tyka tych kondomov tak kondomy su bezpecne len mnoho ludi nevie ako ich spravne pouzit tak preto vznikaju problemy typu "PRASKOL NAM KONDOM"...Co sa tyka HAK tak kedze mas 16 rokov neodporucam vobec..a aj keby si mala 36 tak by som ti ju neodporucala.Je to svinstvo ktore ti narobi neporiadok v tele a rozhadze hormony.Aj ked zastankyne HAK ti budu tvrdit ze maju bezbolestnu kratku menstruaciu a super plet a nepribrali ani kilo.Je to vsak len docasne.Vacsinou po vysadeni nastavaju problemy.Menstruacia bude prichadzat kazdy druhy tyzden alebo naopak kazdy druhy mesiac.A ked ie po vysadeni tak po urcitom case sa nejake problemy urcite dostavia.Poznam nejednu zenu ktora si chcela sex poriadne uzit a myslela si ze uzivani HAK bude mat bezstarostny sex...po case sa vsak chytali za hlavu,ked sa zacali prejavovat vedlajsie ucinky,a vraveli ze take svinstvo uz v zivote brat nechcu...tak si z toho sprav vlastny zaver...
jasne ale z fotrovcami
ale ba predpise ti to i ked emas 18 sak viem ne
to akoze vazne, mi nepredpise gynekolog antikoncepciu??? skor, ako 18? bez toho aby to vedeli rodiacia??? keby som tam sla so starsou sestrou? hMM ani vtedy??? a co sa tyka tych kondomov, thak, doverujem, ako doverujem, ale.... nic nie je 100% ale pouzivame ho rok, a nic... taze, ak sa s tym sprawne robi.... podla mna... je minimalna sanca na to, aby... bola tehotna...GERRYS mne meskali mesiac cely mesiac... a nic... nie som... podla mna je to v poho... neboj,
gynekolog vam moze predpisat hak aj pred 18, ale len so suhlasom rodica pretoze sa este vyvijate a nie je to celkom v poriadku pre tak mlady organizmus, takze sa bez toho aby to rodicia vedeli nezaobidete
summer dufam ze mas pravdu,ale vies dnes je uz 39 den tak mam strach.....ale potom uz neviem co je bezpecne ked som mohla z toho otehotniet=(