Ahojte, chcela by som sa spytat hlavne dievcat..., ze.. ake maju skusenosti s antikoncepciou??? ked ja by som aj cela brat.., a tak... ale sa bojiim, ze strasne priberiem, a budu mi vsade rast chlpy, :( ked aj moj frajer chce, aby som brala... :( hm??? ja uz neviem, je to 100% nemoze sa stat, ze predsa sa nieco stane, a aj tak ostanem tehotna, aj ked by som brala??? odpiste, dakujem
skusenosti s antikoncepciou
a gerrys to je malo pravdepodobne ze by si bola tehotna a este ak ho vybera pred tym:D...to isto nie.meskat ti moze z milionu inych pricin tak sa neboj aj mne sa to stavalo...
no ja berem mercillon...a tak obcas mam nafuknute brucho a pribrala som asi kilo to je nic...ak to budes brat na cas a pravidelne tak tehotna urcite neostanes,a doktor ti predpise nieco co ti sadne...sak uz tam ani nedavaju tolko hormonov takze chlpy ti nebudu rast neboj
neviem ti povedat ja s nim nemam dobre skusenosti.. ale asi to zacnem kombinovat s PHARMATEXOM.. len neviem kde to mam zohnat a ci je to na predpis. a neviete ci sa este vyrabaju tie tobolky? stalo by sa nieco keby som pouzivala aj krem aj tobolky?
dievcata,doverujete vobec kondomom??.....nam ani nepraskol ani sa nezosmykol a aj tak mi teraz meska menstruacia(a este pri tom ho zo mna vybera ked sa ma uz spravit)...velmi sa bojim,myslite si ze mozem byt tehotna?
alexia ... ja antikoncepciu nebereim, iba chcem zacat, doteraz vzdy kondom sme pouzivali,
A jakto ze sa vam zosmykuje?Sak ked ma 100% erekciu tak by mu to malo riadne drzat.Takze tomu tvojmu zrejme zacal maknut a preto to uz tak dobre nedrzalo a zacal sklzavat.Pouzivate ten kondom tak jak treba?A praska vam zrejme preto lebo ked si ho nasadzuje tak nedrzi tu spicku na konci kondomu stlacenu a potom sa tam dostane vzduch a praska to...
Sa treba najskor na necisto naucit riadne pouzivat kondom a az potom ho zacat pouzivat pri sexe.Ono zo zaciatku je to dost problematicke hlavne ked ste obaja neskuseni ale da sa to naucit.
no asi to bude tym ze sa zosmykol.. ale nam sa to stava vkuse ze sa smyka alebo pretrhne.co mam robit? ma to uz tak nebavi..
Tak ja neviem ze ako je to presne ze ci aj skor predpise ale asi zo zdravotneho hladiska to neni najvhodnejsie aby 16 rocna brala HAK.No a ten kondom ostal v tebe asi preto ze sa vam zosmykol ne?Ci co ste stvarali? ;-)
tak to netusim, a nepredpisal by mi aj skor? dost sa bojim, lebo je to bezpecnejsie ako kondom a minule sa nam stalo ze guma ostala vo mne..
A neni HAK spravne brat az od 18 rokov?