Milenecký vzťah so starším mužom

Príspevok v téme: Milenecký vzťah so starším mužom
mima0605

Mám pomer so starším mužom o 18 rokov. Trvá už dlhšie, približne 8 mesiacov. Je to dosť intenzívne. Mám priateľa s ktorým plánujeme budúcnosť. Ale môj milenec má rodinu a staršie deti. Raz dávnejšie mi povedal, že je rád že má rodinu akú má a taaak. Vycítila som vtedy že sa jedná iba o krátky vzťah, čo mi vyhovovalo. Ale už sa to ťahá dlhšie a celé je to intenzívnejšie a aj oveľa dôveryhodnejšie, dosť sa zbližujeme...Ale hlavne na jeho podnety a niekedy aj obojstranne. Tak nejako dlhšie cítim že ja potrebujem zrelšieho a dospelejšieho muža, čo môj priateľ určite nespĺňa.Neviem čo mám očakávať do budúcnosti, zdá sa mi že to čo mi hovoril na začiatku je úplne iné ako realita... Momentálne riešime otázku či nie som aj tehotná. Normálne neviem čo si mám žaleť či byť či nebyť. Prosím čo si o tom myslíte, ako sa mám zachovať a s čím môžem rátať?

ehm

Máš pravdu Guga, toto je asi oveľa pravdepodobnejšia možnosť. Neviem prečo je stále možné, aby viacerí ľudia prispievali pod rovnakým nickom.

Guga12

podľa mňa to nenapísala tá istá mima, ale niekto si chcel urobiť fór. Tu ľudia nebývajú celé roky. KOľko sa už hľadali ľudia zo starých tém a nenašli sa.

ehm

Takže ak tomu správne rozumiem, ty si aj po 7 rokoch s mužom, ktorého si dlhodobo podvádzala a ktorý nespĺňa tvoje kritériá len preto, aby sa ti staral o dieťa, pričom ani nie je isté, že je jeho. Pritom on nemá ani potuchy o tom, že by tam mohol byť iný otec. Chudák chlapec, radšej by som zostal celý život single, ako natrafiť na takú **** ako ty.

ehm

Takže ak tomu správne rozumiem, ty si aj po 7 rokoch s mužom, ktorého si dlhodobo podvádzala a ktorý nespĺňa tvoje kritériá len preto, aby sa ti staral o dieťa, pričom ani nie je isté, že je jeho. Pritom on nemá ani potuchy o tom, že by tam mohol byť iný otec. Chudák chlapec, radšej by som zostal celý život single, ako natrafiť na takú **** ako ty.

mima0605

to dieťa už teraz začalo chodiť do školy. Manžel si myslí, že je jeho. Ja neviem. Testy otcovstva som malému nedávala robiť. Exmilenec mi na facebooku lajkuje každú fotku, kde je malý. Povedal, že ak je jeho, uzná ho za svojho a bude naňho platiť a ja som mu na rovinu povedala, že som spávala aj s priateľom, rovnako ako aj on so svojou ženou. A že keď si mám vybrať medzi dvoma otcami pre dieťa, tak si vyberám mladšieho a perspektívnejšieho.