v akom veku ste dostali ...

Príspevok v téme: v akom veku ste dostali ...
1kolka1

...krámy ? pýtam sa lebo budem mať 15 a esšte stále som ich nedostala..akoze nieze by mi chybali alebo co :D len mamina minule prisla za mnou ,ze jej hovoril gynekolog, ze ak ich do 15 nedostanem tak ze mam prist a ze mi predpise nejake hormony.. nie je to blbost ? ved niektore baby dostanu aj v 16..mozno aj neskor.. ku gynekologovi nechcem ist :D este som tam nebola a je mi to aj blbe :D mozno nema co , ale aj tak :D..tak dakujem za odpovede :P

sydney

ja v 14, mamina ich dostala napriklad ked mala skoro 17,tak bud kludna. mozes byt len rada a hormony si predpisovat teda nedavaj,este je cas :)

liiii

v patnastich..skoro sestnastich a na rozdiel od spoluziacok, ktore dostali kramy v desiatich, jedenastich som nikdy neodpadavala od bolesti.

akinom007

Baby a ked sa nejaka nezdravo stravuje ( napr kamarataka co zacala uprednostnovat vegetariansku stravu) a rapidne schudla prestala mavat menzes, az dokym nepribrala, ale autorka pise ze sa stravuje normlane.
No ja mozem povedat ze na zakladnej z nasej triedy ovela skor dostali menzes chude baby ako tie pevne.
Tie dostali ako posledne v 15 a tak...
prve dve co boli najmensie a najchudsie s triedy dostali v 10 rokoch.

akinom007

Urcite si nedavaj predpisovat ziene hormony, kludne pockaj este ten rok ci to pride samo , ja verim ze ano:)
prsia a ochlpenie ti zacali kedy rast?
Mne zacali prsia v 9 rokoch, a ochlpenie na intim.miestach v 10 rokoch no a v 2 som dostala menstruaciu 1.6. na den deti :)

Meretseger

V 16-tich :) Lekárka mi vravela, že ako diabetičke mi to môže v pohode začať doosť neskoro. A i ja som vtedy bola chudá - jaj, to boli časy :D