prípravy na vojnu

Lumik

Vemeno: no to s tymi strojmi ma aj ine riesenia ( ci dobre neviem) docela zaujimave je napr na www.zakladnyprijem.sk no a este je moznost v tomto systeme kupit si akcie podniku ktory ma tie stroje a tak participovat na zisku.

lost

chladomor

no presne, ved v CH je kazdy piaty clovek cudzinec..

to by boli chuji, ak by dali emgarbo na nas a nie na vsetkych :D

nech daju potom aj embargo na tie ucty politikov, co peru cez CH emisie a ine peniaze..

Vemeno

Problemy sa totiz daju riesit postupne, alebo naraz. Postupne znamena, spravodlivo potrestat kazdy priestupok zlodeja. Je jedno, ci ho urobil maly zlodej, alebo politik na najvyssej urovni. Ak sa to neriesi, tak potom z mnozstva malych problemov vznikne jeden velky, ktory sa uz neda vyriesit postupne, ale len jednorazovo. AK sa totiz nakpi mnozstvo smeti, tak vietor tieto smeti neuprace, ale len rozfuka.

chladomor

Obávam sa, že tie kvóty budú mať len na Vývhodoeurópanov a nie na Arabov a černochov, aby sa nedajbože nedopustili rasizmu.

lost

www.sme.sk

www.sme.sk

Švajčiari volia proti imigrantom

Švajčiari chcú pre Slovákov kvóty. Bez varovania

i ked vo svajci byva zvykom, ze sused upozorni suseda ze ma totalne zodraty dezen, a ked ho neposluchne tak na neho nastrazi policajnu hliadku, cize su dost bonzaci..

aaaale

v tomto maju recht..

chladomor

Ešte by som doplnil, takú jednu vec. Často sa hovorí, že v dnešnej dobe by už mladí nešli do vojny, lebo sú scestovaní, videli svet a nemajú dôvod bojovať proti iným mladým ľuďom, takým ako oni. Že vraj dnešní mladí sa na také niečo nedajú nabalamútiť.
Po prvé, dnešní mladí nie sú z ďaleka tak inteligentný, ako si to vyžaduje táto téza.
A po druhé, keby hrozilo bombardovanie našich miest, prípadne invázia nejakých Číňanov znásilňujúcich naše matky a sestry, tak by sa veľa ľudí nechalo presvedčiť o tom, že to treba zastaviť. Aj keď by taká hrozba vôbec ani nebola, ale stačí, keď to tak vykreslia médiá.

lost
S tou znudenosťou a túžbou po zážitku si to dobre vystihol. Najviac to pozorujem sám na sebe. Často sa pristihnem pri predstavách o vypaľovaní dedín niekde v Pakistane :-( Ale viem si predstaviť, že dnešní mladí, ktorí sa po nociach opíjajú a kto vie čo ešte, by sa tiež dali na takéto niečo nahovoriť.
Pred časom som videl dokument o tom, ako americkí vojaci znásilnili 15 ročné afganské dievča. Jeden z vojakov natáčal, čo sa tam deje. Tí vojaci boli totálne zmagorený. Rozprávali že:
"My sme priniesli demokraciu, riskujeme životy pre ich slobodu a ako sa nám odvďačujú? Na každom kroku na nás striehnu. Človek v tejto *** krajine nemôže spraviť ani jeden *** krok bez toho, aby sa ho niekto nesnažil ***. Tie špiny si to zaslúžili. Aj tá *** arabská ***, aj celá rodina, ktorú sme postrieľali. Zaslúžili si to tie ***, lebo my sme pre nich riskovali život a oni si to nevážili, pomáhali teroristom."
Asi takto nejako mysleli americkí vojaci. Obávam sa, že ani zvyšok sveta na tom nebude oveľa lepšie.

lost

nj lebo chamtivost :)

mne by to neprekazalo, ak by na to pristupilo 100% ludi, a to z toho dovodu, ze eventualne by mal kazdy viac, resp v priemere, tj. kazdy by mohol mat BMW..
no ale ti najbohatsi by nemohli mat 100 MBW..

Vemeno

lost,

cesta von existuje. Je to:
1. znicenie strojov-teda vojna.
2. Zrusenie sukromneho vlastnictva
3. Mierna formou by bolo obmedzenie sukromneho vlastnictva a investovania-stanovenie maximalneho mozneho majetku jedinca-zvysok by siel do rozpoctu. Ale na to by asi nikto nepristupil.