Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skinoren kren, poznate to?

ha

ahojte, skoniren a ako mnoho dalsich masti som pravidelne pouzivala na odporucanie mojej koznej,,,vysledok ziadny!!!nakoniec som sla k obvodnej doktorke a ta mi odporucila ist ku gynekologovi,,a naozaj problem mojho akne sa nazyval---kolisava hladina hormonov(zistia to na zaklade krvnych testov)a potom nasledovalo predpisanie hormonalnej antik.BELARA,,,ten den si nepamätam kedy to bolo,ale keby som ho vedela tak by som ho oslavovala ako sviatok!!!plet mam ako\\\"detsku prdelku\\\"naozaj to POMAHA!!!sice treba pockat, mne to zabralo po 4-5 mesiacoch....takze ak nic nebude pomahat skuskte HA,,,drzim palce..(mam 22 rokov)

ha

ahojte, skoniren a ako mnoho dalsich masti som pravidelne pouzivala na odporucanie mojej koznej,,,vysledok ziadny!!!nakoniec som sla k obvodnej doktorke a ta mi odporucila ist ku gynekologovi,,a naozaj problem mojho akne sa nazyval---kolisava hladina hormonov(zistia to na zaklade krvnych testov)a potom nasledovalo predpisanie hormonalnej antik.BELARA,,,ten den si nepamätam kedy to bolo,ale keby som ho vedela tak by som ho oslavovala ako sviatok!!!plet mam ako\\\"detsku prdelku\\\"naozaj to POMAHA!!!sice treba pockat, mne to zabralo po 4-5 mesiacoch....takze ak nic nebude pomahat skuskte HA,,,drzim palce..(mam 22 rokov)

ha

ally21

ale asi nic nezistili, ked to to predavaju dodnes...a po tyzdni alebo dvoch sama uvidis, ci to pomohlo..ved kazda pokozka reaguje inak...aked sa to zlepsi, tak to uz asi nepouzivam..ale zacnem s niecim jemnejsim

lizanka

Elidel od aprila r. 2005 vysetrovali v suvislosti so staznostami pacientov na zvyseny vyskyt rakoviny koze a lymfomov.

ally21

ja som tento krem pouzivala...zo zaciatku mi naozaj pomohol, ale asi po 2 tubach pouzivania si pokozka na to velmi zvykla a zase sa zacla mastit...raz som rano vstala s cervenou tavrou a isla som ku alerkologovi, predpisal mi ELIDEL, po tyzdni mi zmizlo akne aj fliaciky po akne a stacila mi na to ani nie ejdna cela tuba, odvtedy sa mi to uz spat nevratilo..staci uz len kvalitna pletova voda bez alkoholu

ewka

mne to kozna predpisala ze mam si to kazde rano natierat a nepovedala mi ze to nemoze ist na slnko a ja som sa s tym aj opalovala a nic ziadne flaky :D

pusinka

JA to pouzivam vazne to pomoze za kratku chvilu a za 2-3 mesiace mas uplne po vsetkom...ale chodmku koznej ta ti to predpise a budes to mat ovela lacnejsie