Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skinoren kren, poznate to?

borovica

Lieky, ktoré sú na predpis by ti nemali v lekárni dať, niekedy sú tam vedľajšie účinky a preto je to na predpis. Tak isto aj skinoren sa má používať večer a nie cez deň keď je silné slnko, môžu sa ti vytvoriť na tvári hnedé flaky. O tom by ťa mala lekárka informovať. Preto je to na predpis.

alilien

mozem pouzivat skinoren tak ze si normalne vecer a rano vycistim plet nivea young potom si dam hydratacny a na to skinoren?? bude potom ten skinoren pomahat?

jajka

Prosim o radu ja mam akne z prostredia v ktorom pracujem a vzdy ked mam dovolenku tak sa to zlepsie teraz to je uz velmi zle, o dva tyzdne menim pracu a dufam ze sa to zlepsi. Mam to iba na licach a aj to len na jednom pouzivam zineryt ale zacali sa mi robit cervene flaky a chrasty nechcu miznut. Myslite ze po zmene prace sa plet dokaze sama upravit. Mam 26 rokov a akne som nikdy pred tym nemala. Dakujem

jancecka

aj mne kožná kedysi predpísala skinoren aj zinerit a k tomu aj antibiotiká, nepomohlo D: skúsila som z kozmetiky už asi všetko, idem teraz nato z inej strany, zvnútra, kúpila som si zelený jačmeň a pijem ho ráno a večer D: ale je hnusný

hmmmmmmmmm

samozrejme ze sa nemozu vydavat/predavat/ liek na recept bez receptu.no,ale je rozdiel medzi napr.opiatmi, metotrexatom,a skinorenom.ale aj tak porusuju zakon o lieku.

someone

1x som liečbu vzdala lebo sa nejako moc nič nedialo, pri druhej tube to už išlo dopredu a pri dlhodobom používaní skutočne pomohol, aj keď sa mi pleť počas dňa zapálila, vždy večer som si natrela tvár a ráno som mala pleť vyliečenú, po zápale ani náznak....jedinou nevýhodou teda v mojom prípade, že pleť vylieči do určitej hladiny ale ďalej už nie, teda menšie nedostatky ostanú....ale aj tak VRELO ODPORÚČAM!!!!!