Znovu a znovu sa tu objavujú témy o zle, nenávisti, závisti,žiali a nešťastí. Ale vo vesmíre by predsa mala byť rovnováha.:o) Preto sa pýtam, kedy naposledy ste boli šťastní? Čo vás naposledy potešilo, pobavilo? Kedy ste si pomysleli, som rád, že som na svete, som rád, že žijem...
Šťastie :o)
mna dnes potesilo, ze ten nakladany hermelin, co sme si objednali bol fakt fantasticky :-)
Naposledy? Hmm... keď som nedávno bola na super koncerte s fajn ľuďmi a dosýta som sa na ňom vyblbla :)
Ale Šejla, no tak...trošku ťa poopravím..Šťastie je stav , vyplývajúci z vedomia, z poznania a pochopenia. Z nevedomosti pramení utrpenie a bolesť..Šťastie a nevedomosť sa tiež nevylučujú..pokiaľ by si pripustila šťastie bláznov...o čom by ti vedeli mnohí veľa, veľa rozprávať...:o)))
No tak, ľudia, carpe diem:) Copak necítite to šťastie vo vzduchu?
Ani ja nie, ale nevadí XD
Jo, a mimochodom, som šťastná, keď som šťastná :D (A možno neviem, čo hovorím, čo mám zapísané aj v psych. správe, tak to tak musí byť!)
Mna vzdy potesi (a malokedy sa to stava), ked pocitim nadej.
anjelik šťastie je len ilúzia vyplývajúca z nevedomosti :(
Aj toto forum ma tesi :D
Tu mozem povedat ze mam strach , ze mam problem a a to si v realnom zivote dovolit nemozem takze mam stoho radost :D
Tolko ludi v realnom zivote si mysli ze ma doverne pozna , zrejme ani ja nepoznam ich :D
toto:
lost :) to bolo pekné.
mňa potešilo zistenie, že som nezničiteľná.