Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šťastie :o)

tatranka12

Pocity šťastia mi prináša môj syn, ktorý mi robí radosť, ale určite aj starosť, takže je tam tá rovnováha...v práci zažívam pekné chvíle, ocenenie, teší ma...ale občas aj stres je. Vo vzťahoch sa mi to zdá všetko najkomplikovanejšie...a ľudia si akosi prestávajú vážiť jeden druhého, nechcem mať taký pocit, ale stáva sa mi to.

lulu22

Naposledy som pocit šťastia zažila tento víkend. Vždy vtedy, keď mi dala pusu moja 4ročná neter, s ktorou som veľmi málo :(

Lumik

Uz dlhsie ma bavia mlade korejky zo skupiny KARA :), bicyklovanie a rozmyslanie o nepodstatnostiach, nedavo som sa nasmial na filme Neriadena strela. Tiez ma casto potesi ked ma prestane boliet hlava.

wreck

naposledy ma cely vikend bavilo hrat a vyhrat mapu vo warlords II na najtazsej urovni. nedavno ma potesili ghost brigade, fantasticki fini, ktori minuly rok vydali album until fear no longer defines us, ku ktoremu som sa dostal vdaka kolegovi z prace. a potesili ma amaterske fotky obycajnych zien, australcaniek, zo servera ishotmyself.com, z ktorych som pochopil, ze hunate lono este stale zije a celkom sa mu dari! :)

skoda len ze vela malych drobnych radosti sa akosi nezretazi do jednej velkej, dlhsie trvajucej. :(

tuleň

Minulý týždeň bolo voľno, tak som sa trochu túlal po lese. Videl som bežať aj srny. Bolo dobré byť chvíľu v prítomnosti lesných duchov. Len tam bolo možno priveľa psíčkarov. Nechápem, načo je pes niekomu, kto býva v byte a musí s ním chodiť po vonku.
Ale to krátke zálesáctvo ma potešilo.

Meretseger

pomyslela som si to včera..či predvčerom.. takže asi toľko k symbióze a rovnováhe, jedne deň tak, druhý tak a je to vcelku únavné, čo ti poviem:)