Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy ste sa odstahovali od rodicov?

wreck

bebedobreran, ako take to nie je nanic. nesmies vidiet veci ciernobielo. narazal som na to, ze je lepsie mat svoju nehnutelnost. nie lepsie, je to to najlepsie co mozes urobit. nech by sa medzi vami stalo cokolvek, ty mas kde zostat, lebo nehnutelnost je tvoja.

pretoze sa moze stat, ze z velkej lasky vznikne velka nenavist a budes si musiet nielen hladat nove byvanie, ale budes navyse lutovat cas a peniaze, ktore si dala do teraz uz cudzieho bytu alebo domu.

ked mas nieco svoje, uvedene starosti odpadaju, vyplaces sa, prejde par mesiacov a zase bude dobre. byvanie mas.

anamarie

bebedobreran Mne prvy byt kupili moji uzasni rodicia a potom som zacala zit s partnerom (teraz uz manzelom). Najprv sme prenajimali dom, potom byt a potom sme si dom kupili. To, ci si budete rozumiet teraz neries, prinajhorsom sa odstahujes...

jankaaaaaaaaa

nieje to zle byvat u partnera, ktory ma byt. skor je zle, ak po case zacnete mat problemy a a hadky a pod. asi nato wreck narazal.
a moj pripad: odchadzam z domu do zahranicia tento rok, takze v 23rokoch.

bebedobreran

wreck - čiže je nanič íst k bývat k frajerovi, ak ma byt??
a čo ptm, ked fakt s ním chcem bývat - príklad, a mal by byt.. a ked sa velmi lúbime...tak čo potom??

wreck

bebedobreano, zakladom je prijem. zoberiete si traja-styria do prenajmu dostatocne velky byt a byvate. v roku 2001 som tiez nemal nic moc nasetrene, ale vtedy najomne na jedneho vychadzalo na 3000 skk mesacne a s tym sa vtedy pri hrubom prijme 18000 skk dalo vyjst. dnes sa da v ba od 130-150 ecok uz celkom pohodlne byvat. to by som videl vo vacsine pripadov ako zaklad. potom moze nastat niektora z dalsich situacii.

1) najdes si partnera, ktory nejakym sposobom uz byt ma a po case sa prestahujes k nemu.

2) v prenajatom byte byvate uz dlho, majitel si vas pochvaluje a ked bude chciet byt predat, da vam prednost a mozno lepsiu ponuku.

3) v praci sa ti podari v kratkom case urobit vyrazny karierny skok, prijem sa ti zvysi o 100-200%, takze ak aj nemas nic nasetrene, mozes si dovolit okamzite zobrat 100% hypoteku a mimoriadnymi splatkami ju dosplacat skor a usetrit tak na urokoch.

4) niekto v rodine zomrie a zanecha po sebe nehnutelnost, ktora je k dispozicii na byvanie.

5) v praci postupujes normalne, prijem ti rastie pomalsie, priebezne. za 1-2-3 roky nasetris 10-15k, idealne aspon tych 30% z ceny nehnutelnosti, o ktoru mas zaujem, na zvysok si zoberies uver ten splacas podla svojich schopnosti.

moj pripad bol uvod a potom scenar cislo 1. aby ta nechytala pripadna zavist, tak svojim sposobom tu skusenost a to moje rozhodnutie trpko lutujem. su pripady, kedy je to z uvedenych piatich moznosti ta najhorsia volba. :

bebedobreano

ak sa možem pridať k teme lelenky, tak mna by zaujímalo, najma tých ludí čo tu mali vek osamostatnenia do 25 ako sa im to podarilo mat byt??!!!

Ja mám 22 a mám hovno:-)))))