Vysoka skola - opakovany rocnik.. kolko krat sa da?

Príspevok v téme: Vysoka skola - opakovany rocnik.. kolko krat sa da?
petraaa97841

mam taky problem. v prvom rocniku bc. studia som nespravila jeden predmet. preniesla som si ho do druheho, lenze ani vtedy som ho nespravila, pretoze .... tak ma zo skoly vyhodili a ja som si podala prihlasku spat a zobrali ma. uznali mi vsetky predmety, takze som vlastne bola tretiacka a mala som robit iba predmety z tretieho rocnika a ten predmet z prveho rocnika. lenze zase bol problem, ze som nestihla spravit bakalarsku pracu.. takze teraz opakujem treti rocnik. mala som teto rok este aj dva predmety, pretoze sa pomenili nejake studijne plany, ale moja veduca bakalarky mi nedavno povedala zze mi moju bakalarku neuzna pretoze som ju uz mala napisanu minuleho roku a nechodila som tento rok na konzultacky a proste povedala ze ma na statnice nepusti ani nic..
takze potrebujem vediet, ze ak ma teraz znova zo skoly vyhodia, ci si znova mozem podat prihlasku do prveho rocnika a tam by mi ako znova uznali predmety a ja by som robila len predmety, ktore by sa zmenili a tu bakalarku..

Bubliii

Ala - neni možné, že škola neposkytuje info. Treba sa pýtať a pýtať. Keď Vás odbili na študijnom, tak ísť za prodekanom pre študijné záležitosti príp. vyššie, ako danú situáciu riešiť. Neriešte to meilom, to cez dovolenkovú sezónu nemá cenu, radšej dvihnúť telefón a tak sa spýtať. Prípadne písomne listom. Ale mohli ste to riešiť ešte cez semester - teraz sú školy poloprázdne a kto nemusí, tam nie je. Ťažko niekoho zohnať.

ala 1

ahojte,chcem sa vas opytat co sa tyka vysokoskolaka.
muzov syn chodil na VS technicku univerzitu zvolen smer drevarska fakulta ako denne studium.Minuly rok 2014/2015 mal robit bakalara a neurobil skusky z 2predmetov.Tento rok 2015/2016 opakoval rocnik (za poplatok)a znova neurobil aj ked mu dali opravne terminy z jedneho predmetu stale neurobil ani na 4x.
tak ma prist len na opravnu skusku v juni 2017 nema chodit do skoly vobec.Popri tomu pracuje aj tpp.AKO to je potom berie sa to ako denne studium?neviem ci sa musi ist aj zapisat v septembri.nevyznam sa v tomto.a vysoka skola neposkytuje info ani rodicom.dakujem za info:)

luciiiia

vedeli by ste mi poradiť akú žiadosť a čo vlastne musím spraviť aby mi započítali všetky predmety ktoré som doteraz uspešne spravila. Kedže som si podala prihlášku a opetovne ma prijali na tú istu školu.Ďakujem

lionesssssss

ak na bakalársku prácu dostaneš hodnotenie Fx od školiteľa, tak máš automaticky nárok na opravný termín, tzn. letný termí odovzdania práce (u nás v júli) a tým padom sa ti aj štátnice posunú (u nás sú opravné v auguste).

bakalársku môžeš odovzdať, veď ju neodovzdávaš školiteľke, ale na podateľňu zvyčajne, takže ju odovzdaj a hodnotenie už uvidíš aké budeš mať.

u nás platí to, že ak neodovzdáš, tak musíš ísť až o rok, nepustia ťa na letný, ale ak odovzdáš a dostaneš Fx, tak môžeš ísť na letný