mam taky problem. v prvom rocniku bc. studia som nespravila jeden predmet. preniesla som si ho do druheho, lenze ani vtedy som ho nespravila, pretoze .... tak ma zo skoly vyhodili a ja som si podala prihlasku spat a zobrali ma. uznali mi vsetky predmety, takze som vlastne bola tretiacka a mala som robit iba predmety z tretieho rocnika a ten predmet z prveho rocnika. lenze zase bol problem, ze som nestihla spravit bakalarsku pracu.. takze teraz opakujem treti rocnik. mala som teto rok este aj dva predmety, pretoze sa pomenili nejake studijne plany, ale moja veduca bakalarky mi nedavno povedala zze mi moju bakalarku neuzna pretoze som ju uz mala napisanu minuleho roku a nechodila som tento rok na konzultacky a proste povedala ze ma na statnice nepusti ani nic..
takze potrebujem vediet, ze ak ma teraz znova zo skoly vyhodia, ci si znova mozem podat prihlasku do prveho rocnika a tam by mi ako znova uznali predmety a ja by som robila len predmety, ktore by sa zmenili a tu bakalarku..
Vysoka skola - opakovany rocnik.. kolko krat sa da?
limit nieje aspon nie vseobecne my sme mali takeho vecneho studenta .... da sa to opakovat kolko krat chces... akurat potom musis platit ale to uz asi vies... problem je len ked sa zmenia rozsahy predmetov potom ti ten predmet nemusia uznat...
inak vela zdaru nech to uz nejako doklepes :)
ano s tymi predmetmi to je pravda. neuznat mozu len predmety u ktorych sa zmenili studijne plany, alebo na niektorych fakultach neuznavaju skusky na E, ale ja som E mala len jedno za cele roky. takze v tom problem nevidim. a predmety sa daju uznat do 3rokov ssa mi zda
skor vidim problem v tom, ci este mozem raz vlastne este studovat ten isty odbor, tu istu skolu, ci tam tiez nieje nejaky limit.
niesom na umb
neviem ako im leziem na nervy. skole je srdecne jedno koho prijme na skolu, ak splna podmienky. oni maju len z toho zisk ak niekohjo prijmu a ucitelom liezt na nervy tiez neleziem ani nic podobne. vzdy som patrila k tym lepsim studentom s vybornym prospechom. a skola s tym nic nema spolocne ci ja skolu dokoncim ci nie. skola nedava pokyny ucitelom aby mi nedali prejst
No to pochybujem, ze s tebou budu mat taku trpezlivost-podla mna uz teraz im lezies na nervy. Mozno ta prijmu opat do prveho rocnika, ale nemusia ti uznat ani jednu skusku a zacnes komplet nanovo.